MODEVECKA

image870

modevecka nummer 2. New york fashion week. imorgon , fredag.

TORSDAG

image868

Igår var jag ruterdam , i svarta höga skor , med sammet i håret och långt hår. Idag var jag svart och tråkig , i boots och kort hår. Inget att visa direkt. Just nu har jag sådan resefeber , tänker inte på något annat än marocko. Bara ynka 2 veckor kvar. Rutiga skjortan får åka med lika så sammetsbandet , strumpbyxorna dom lämnar jag hemma. Idag köpte jag ett par  urfina blåa knästrumpor på h&m , som kommer att användas när jag kommer hem tillbaka från paradiset , då jag har gyllene bruna ben och är allmänt fräsch. Annat än nu. hej dessutom jag och micki skall på backstreet boys i april , vi är äkta fans.


ONSDAG

image866

Resteröds hade visning igår. Jag föll. Stora koftor , mönstrade strumpbyxor , stor skjortor , halsdukar , kavajer och långa luggar med självfall , smått vågigt sådär . Mycket grått , lila , mörk blått och svart , precis så jag vill ha det i höst. mönstrat fanns det också. Stylein , FASR , helene hörstedt , hunkydory och cheap mondays modeller gick också på berns catwalk igår. Ingen föll riktigt i smaken där , cheap monday hade några fina saker , höga midjor och tajta kjolar. men Resteröds vann överlägset.  bilderna http://www.sthlmfashionweek.com/ 



HEJ

image862

Ni är så urfina allihopa. Mary Kates röda klänning och röda läppar plus ashelys läppar står för all min kärlek jag vill ge er läsare ,eller nej en liten klänning och två par läppar räcker inte till , inte nära på nu när jag tänker. Bara jag kunde , skulle jag krama sönder er allihopa. Nu när ni läsare vet det mästa om mig (om fler frågor , fråga på) vill jag veta mer om er. Var ni bor , hur gammla ni är  , varför ni läser min blogg , vad som är bäst på bloggen och vad ni skulle vilja ändra på/lägga till för att få den perfekta bloggen att läsa , eller skit samma skriv vad ni vill. Jag vill så hemst gärna lära känna er , mina fineder också. Godnatt.


TISDAG

Whyred 29.01 kl 18.30

image863

Velour 29.01 kl 16.00

image864

dag 2. tisdag , den 29 onde. Idag har modeller sprungit på berns runways och visat upp kläder för Dagmar , hope , Velourminimarket , whyred och +46.

Whyreds
visning hölls inte på berns utan på Hudiksvallsgatan , där modellerna gick fram från rum till rum och posade vilt , nej nej just kidding , eller vad vet jag. Whyreds visning var verkligen fantastisk kolla bara in knästrumporna , vippiga kjolar med volym, röda läppar , minikort och kavajrarna (?) Det enda minuset var håret som gärna skulle ha fått hänga fritt med en tjock mittbena. 

Velour
igen , skriker höst. Mycket fina och höstliga färger som brunt , senapsgult och lila. Finns fint för både gossarna och töserna , det gillas. Jag gillar oversize känslan och mängderna med halsdukar och sjalar som syns på visningen. Håret är också fint och lagom slarvigt. Fullpott där med.

Vilken gillar ni bättre Whyred eller Velour ? bilder. http://www.sthlmfashionweek.com/

TVÅ VISNINGAR

Acne jeans måndag 28.01 kl 12.30

image857

Sandra Backlund. måndag 28.01 kl 15.00

image858

bilder. modette.se . Acne eller Sandra Backman ?

MÅNDAG

image856

Nu är modeveckan igång. En så länge ganska snålt med report  på elle.se och modefeber men hittade en fin bild på Filippa Berg som minglade på fullt på Acnes visning. Söt i sitt långa hår och i sin randiga tröja. Tröjan fin som polkagris. Bild två , där fick  Elin kling äran att agera fotograf. Hon fick en bild på ingen mindre än Caroline Winberg som var himla cool i päls och i röda glajjer. fint. mer uppdatering ikväll.

bild. Elle.se , Linngustafsson.blogg.se 


MODEVECKA


image854
Imorgon smäller det. Då drar modeveckan igån. Acne jeans , carin wester, liselott westerlund , filippa k , rodebjer och sandra backlund står på måndagens schema. Acne jeans skulle ha suttit mer än fint. Vilken skulle ni vilja gå på ? eller kanske ni redan är bjudna och får gå.  fuck . Jag själv får nöja mig med elle.se som förhoppningsvis kommer rapportera en massa från modeveckan. Imorgon sitter jag dock inte framför datorn utan drar mig ut på stan för span efter coola människor och snygga fashionistas , som springer ut och in på visningar. Ibland är livet orättvist , fuck. 

FAVORITES

image845

Knåprade ihop ett litet kollage på era favoriter , alla rymdes dock inte med. Blev en salig röra med fina ansikten, coola människor och snygga bilder. Tack för alla fina tips på modeller , har redan över 10 nya kärlekar.

ps1.
om ni har några tips på vad ni vill se under kategorin models är det bara att skriva i kommentarsfältet.
ps2. Imorgon får ni se en outfit. Tack och hej , leverpastej.

TOGA

image843

http://www.toga.jp. lackat , skinn , ylle , päls , spets , kort , färgat och svart. Fin modell också, med finaste orange färgade håret. En orange peruk skulle sitta fint , lika så en skinnjacka som på bild1 , med fin lila detalj.

MODELS

image842

ny kategori , åter igen. om modeller denna gång. kategorin fick namnet  models.  Här kommer jag klart skriva och posta bilder på modeller , både kill och tjej. Kommer bli riktigt kul.  Nu så här i början tänkte jag att ni alla underbara läsare kunde berätta åt mig vem eran favorit modell är , eller favoriter. Jag vill veta , det är kul. Jag själv älskar alla modeller med unika ansikten , storkär i gemma ward , och så gillar jag modeller som tjejen ovan.

ADNAMA

image837


Amanda , Adnama , moderniteter , kärt barn har många namn. Bilden kommer från amandas myspace. Där finns många andra fina.  adnama , där är hon , checka in. Jag är fastklistrad.


MBMJ

image835

Jag har kommit på vem min livskärlek  är. Initsialerna (?) på underbaringen är MBMJ. Jag tror jag skall köpa hem dig på ebay och sedan är du min för evigt. Du är så fin.

MISS YOU

image832
Hej randiga blus ! flytta hem till mig. Du är saknad. Du skulle passa fin fint till ett par röda läppar , en chanel och till mina fina vagabond skor.  Vet du vad du också skulle få ? Du skulle få hänga med till  Marocko , ner till värmen och solen. Du skulle få fladdra fint i vinden mot mina bara ben. Du skulle få sitta på mig med vita Rayban , orange färgade naglar och jesus sandaler. Inte tokigt , nej ! Sängen , next.

2025

image831

American Apparel , välkommen hit ! också.Den svarta tajta grejjen skulle sitta fint , lika så morots benen.

ps. Jag och micki har garvat som galningar till denna. hela dagen. tips till er som vill skratta. hah


E-ELINKAN

image830

HI! där snygga batman tjej ! Du är cool. elinkan.blogg.se


CONGA

image826

Lanvin tishan är verkligen den vackraste skapelse jag sätt.

Nyss kommit hem från micki , vilken kväll igår alltså. Vi lyssnade på musik , lagade spagetti och dansade till conga. (verkligen sjukt skön låt) Sedan for vi vidare och träffade upp några andra folks. Tillsist var vi säkert över 20 som dansade conga. Verkligen trevligt. Idag skall jag bara mysa med film och chips&dip (min nya passion , ungefär ) och fortsätta lyssna till conga. Ciao babes.

GALA GONZALEZ

image825
icanteachyouhowtodoit.com

FUTURE

image823

bild. http://jagharenkompis.blogspot.com/

Jag skall blir en äkta New York tjej skall bo i en mysig lägenhet , mitt i NY med balkong och med fin utsikt över staden. Jag behöver inget slott utan bara en liten lägenhet där jag har rum för mig själv , för min walkincloset och senare också för en fin stor kärlek. Dagarna spenderar jag på mitt jobb , på teen vogue (inspiration från the hills) som stylist eller modejournalist. Jag skall luncha med vänner på flotta restauranger och springa runt på stan med starbucks latten och klädd i fina kläder. När jag sedan får erbjudanden om att åka till paris och hjälpa till på marc jacobs visningar tackar ja självklart ja ! Efter jobbet , kommer party skorna på och jag går ut och parta!

Kanske på jobbet , kanske på stan , kanske på en bar eller kanske tillochmed utomlands finner jag sedan den perfekta. Han med brunt smått lockigt hår , stora ögon och med finaste hjärta. Han är snäll , rar och underbar på alla sätt och vis. Vi skall mysa i vår lilla lägenhet , titta på rulle och äta chinese take out. En liten fyrbent krabat skaffar vi också, en söt liten vovve som vi nästan kramar sönder.

När tiden kommer flyttar vi till en större lägenhet , med stora fönster och med öppet kök. Vi skall ha många fina cocktail parties och middagar för vänner och bekanta. Vi har fortfarande kvar vår lilla vovve men också två små söta prinsessor , Chloë och Leoni. Jag är gift med min kärlek och vi lever de finaste och bästa dagarna i våra liv. Jag jobbar då på vogue och har forfarande ett stort hjärta för modeAllt är perfekt.


HARLEY

image824

Jag dräglar. Hon är så fin , hon den där Harley Newton. Coucou!

TISDAG

image820

Myronra skänkte mig en rutig blus nästan gratis, nästan löjligt lite kostade skjortan, bara ynka 20 kr. Men de passar min ekonomi fin fint , så här ska de inte klagas. Dessutom har jag flyttat , in i mina vagabond skor , dom är apfina och sjukt easy att walk med , som gör det hela mycket bättre , eftersom jag inte är världens mästare på att gå i smala klackar .Mina nya ribbade strumpbyxor gick också sönder direkt , skit kvalitet där. Nu blir det våfflor med massor av glass. 


MÅNDAG



Dagens vill ha:
Långt hår och acnes skinnpaj.
Dagens klädsel: En rutig skjorta och allt för trasiga strumpbyxor. Och min fina pälsmössa
Dagens smink: Mascara och smått med foundation. (jag är vit som ett spöke)
Dagens frisyr: Hänga fritt
Dagens låt: Ulalala - Alexia (sommar känsla)
Dagens planer: drömma om fina materiella ting.
Dagens saknad: mormor och morfar. Som nu 6 veckor framåt ligger på Marockos sandstränder. Jag saknar redan mormors bullar.
Dagens dummaste: Tränings passet som blev en twix i stället.
Dagens misslyckande: Matte prov
Dagens drog: Micki. Hur tråkiga skulle inte mina dagar se ut utan dig. puss
Dagens köp: Donken , Choklad och ett hårband och tidningar.
Dagens godis: Twix.
Dagens humör: Trött , trött och åter trött.

Mitt internet suger , så ni får nöja er med en ynklig lista och en ynklig men fin bild på ingen annan än min favorit Am lul. Imorgon skall jag allt få in en outfit eller kanske tillochmed två. hoppas jag. Jag vill ha sommar.

A MONTH

am_lul's photo from 7/10/07

14-21.o2. Drar jag mig ner till Marocko. Till Agadir. Ner till 26 graders hetta , vita sandrstränder , och turkost hav. Bara slappa och äta gott. Ibland kan jag också vara lite av en lyckost. hah! sug på de ni.

DU ÄR FIN

image571

Emmi , hon är fin.  http://emmiklemmi.blogg.se/ 

A GIRL

        image818

Harlow Winter Kate Madden. Välkommen till världen. Jag älskar lyckliga slut.


CRAVINGS

image815



Nu skall jag packa väskorna och dra till london , mitt drömställe just nu.  Jag känner på mig att london skulle sitta fint , skulle verkligen sitta perfekt. Har varit där 1 gång tidigare som liten 10 årig snorvalp, då jag totalt missade all shopping. Då intresserade mig inge annat än Peter Pan parken. Då jag tyckte peter pan var coolaste typen på universum. men nu till dagens 2008! I konffa present fick jag en " valfir " resa och den är forfarande inte använd , vad tycker ni skulle 4 dagar i london vara något ? eller kanske NY. Sverige shoppingen känns nu så himla tråkig , har lust att ta nästa flyg och åka iväg till en stor händelserik shopping stad och shoppa loss. Det är det som fattas i mitt liv just nu , och plaggen ovan såklart. Ciao!

ETÈ 2008

F - FLOWER

image810

G - GLAJJER
(rayban är favoriterna)

image811

H - HIGH WAIST

image812


I - ISABEL MARANT
(helt fantastisk vårkollektion , min nya favorit)

image813

J - JUPES
(långsökt eller vad , jupe är dessutom kjol på franska)

image814


F  G H  I J.  Vilken var favoriten eller kanske favoriterna.

MAGIC

image809
Detta är verkligen inte dåligt , inte fult heller utan snarare inte bara fint utan enormt fint. Nu vet ni hur jag kommer se ut dag in och dag ut , hela långa sommaren. Body och slitenjeansjacka , höga heels och frans väska (jag har fortfarande mega crush på asos fransväska) På kvällen drar man bara på sig den vippiga korta kjolen och voila man är ready to go. Baddräkt passar ju också perfecto under jeansjackan. En baddräkt skall köpas i år , eller kanske tillochmed 2. Imorgon outfits.



BLEEDING LOVE

image808

Jag har fått en ny cruch nu i januari mörkret. Dom är knä långa och väldigt fina att titta på. Knee socks är kärleken. Bara ben och knästrumpor skall det vara , strumporna skall vara i mörka dova färger som grön-blå och vinrött. Matcha ihop med en söt kort klänning, topshop.  portfölj , UO , high heels , Asos , Turban , UO och skinnpaj ? det är så jag vill använda mina knee socks när det blir snäppet varmare. Åh vad jag längtar.

JANUARIDEPRESSION

   image804                     

Hej ! jag är i stor behov av en resa , en resa ner till södern. Där jag kan lata och sola dagarna långa , få fin brun solbränna och springa runt på stranden i små söta linnen. Det skulle sitta fint , så himla fint. Någon annan som bara vill åka iväg , komma bort , relaxa just take it easy liksom ? Jag har nu blivit smittad av den fruktansvärda januari depressionen , då jag bara sover , äter och glor på fina sommar bilder. Jepp det är allt jag gör. Nu skall jag krypa ner under täcket , kolla sorlig kärleks rulle , gråta och frossa i mig choklad.

Bilden ovan är fin , så eckligt snygg.

bilden lånad av http://rocknrollsoldier.blogg.se/ kolla in den.


THE FUNERAL

image803

Mönstrade strumpebyxor , pappas blus , no extension och en härlig brunch. Min dag i ett paket. Ingen träning blev det heller , jag ville också vara söt så jag sussade vidare. pälsmössan får ni se imorgon. Nu Lyssnar jag på
band of horses - the funeral som ni måste lyssna på. Den är inte bra den är bäst. Nu går jag mot chips skålen. Adjöken. stumpbyxorna kommer från lindex.

ps. vad tycker ni ? skall jag fortsätta vara blogg.se tjej eller bli en till famije medlem hos tjejsajten ? Ni som vill kan nu också skicka in era outfits till [email protected] och så postar jag sedan upp outfits som jag gillar och som inspirerar mig. Your style liksom.


ETÈ 2008


A - ADORABLE SPRING-SUMMER

image795

B - BAD

image796

C - COCKTAIL PARTY  (tack för tips ni fina)

image799

D - DRESSES

image797

E - ETRO
(etro märket får stå för E , för det är så jag vill se ut i sommar)

image798

Nu kör vi på igen , i väntan på underbara sommaren och våren . Det är ju faktiskt bara cirkus 2 ynka månader kvar tills vi springer runt i söta tunikor och klänningar. Jag väntar så mycket , och skulle inte ha något i mot att hoppa över all kyla och slask. Jag hoppas ni kommer att gilla detta trend alfabet lika mycket om inte mer än höstens som ni tycktes gilla , jag iallfall känner mig peppad. ps. om nån kommer på något på c annat än colour kan ni gärna ge tips , så ploppar det säkert upp ett kollage på c också senare.

Vilken gillade ni mäst ?

PÅPÄLSAD

image794


Jag vill ha en päls , cravings till 100 där. Bilderna ovan inspirerar något stort. Jag är nu iallafall en päls mössa rikare , morfars gammla i fin brun färg. (pics tomorrow) men nu när kylan börjar ta över så skulle jag gärna gå klädd i en lika varm päls , dock inte pälsmössan och päls jackan together. Jag gillar verkligen Am lul i sin och tjejerna på första bilden i converse och päls , kalasfin mix där. Imorgon skall jag by the way och träna , jag skall på spinning och sedan skall jag och sofia ta itu med de krångliga apparaterna. Redan klockan 10 svettas jag på cykel sadeln , när ni andra sussar sött. Men jag känner mig riktigt peppad.

ps. ni där ute har frågat vad ja gillar riktig äkta päls och så hemskt som det kanske låter i vissa öron så jepp jag kan använda riktig , min nya pälsmössa är i riktigt päls. Använder nog hellre en i fejk absolut men jag kan använda riktig också. Underligt kanske eftersom jag älskar djur. Hoppas ni respekterar och kommer ihåg att de var ni som frågade och där var mitt svar.

PRIMA LEOPARDINA

image792

Jag har hittat den , tyllkjolen alltså. På självaste H&M djupast under alla rea plagg.  Fin och söt och ensam bara ynkliga 30 kr , tycker kjolen var värd mycket mycket mer. Den är kusligt lik topshops variant , kanske den hade kommit fel , hah. Jag har också gått och blivi knasig , tror jag iallafall. Jag har ALDRIG gillar leopard men idag ville jag ha den fina leopard tryckade sjalen i lila , den ger lite fin färg åt mina svarta kläder , kanske orasaken till varför jag gillar den. Nu skall jag mysa med lil sis , i hennes nya stora husband&wife bed. Vi skall dricka cola , äta gammeldags chips och jag tror madagascar spelas i tv rutan. Ni får ha det bra.


SHOP LIST

image790


Imorgon blir det shopping före hela slanten och ja jag menar för precis hela slanten. Jag har skrivit upp nästan ett fullt block med cravings , här är bara en liten favorit bråkdel från listan.

Klocka : Jag har tappat bort min 2hand klocka och behöver en ny , så jag tror jag skall slå hårt på casio i guld , kanske jag klickar hem en på ebay , vem vet. Där sparar man en slant eller två. Annarst hittas den på Urban Outfitters.

Bustier : Jag gillar dem , passar fin fint under vippiga kjolar och under tyll. En svart skulle jag gärna ta emot , skönheten själv kommer från topshop. dock har jag inte sätt syn på den.

Skinnjackan : jag vet inte hur mycket jag har tjatat om den , men jag har inte fallit ner på knä för en enda skinnjacka men till våre vill jag ha en och idag var jag nära på att bjuda hem acnes skinnjacka som ligger på rea , det kliar förfärligt i fingrarna kan jag säga , den skulle varar perfekt.

Pea Cock: jag har små pyttesmå nästan fast vuxna hål i öronen , jag använder aldrig örhängen men de där påfågel örhängena skulle gärna få dingla i öronsnibbarna på mig. Typ de enda örhängena jag har gillat i mitt liv.

Tyllkjolar : söta , underabara kjolar i tyll. Från topshop. kanske jag fyndar på 2hand. hoppas

Kornblått : jag har alltid hatat färgen och färgen har adlrig gillat mig , men den där väskan med fransar är tusan precis i min smak. Den skulle hänga så där fin på mina svarta kläder och lysa fint.

Mag tisha : jag har prövat , passerat och tillochmed köpt en , som var waaay to stor för mig så den åkte tillbaka , nu ångrar jag nästan att jag förde den tillbaka , den var en guldklimp i garderoben och så himla vacker att titta på och den skulle verkligen ha suttit fast klistrad i mig.

Rockig tisha : jag tror jag bara måste ta en sväng in på carlings tomorrow , bara för jag vet att snyggingen hänger där , kanske  den också följer hem eller så blir det en kopia från 2hand.

Animal bracelet : jag har inte tröttnat , jag tror aldrig jag kommer. Skulle vilja äga ett helt zoo här hemma , ett armbands zoo , bara att välja och vraka vilket djur får sitta på handleden. så vackra.

Kuvert portfölj : hämta is , mitt hjärta smälter. Jag vill ha den , eller jag skall ha den. Verkligen värd över ett besök kanske tillochmed ett köp. (rimmade ju också)

Dessutom har jag svarat på lite mer frågor på FRÅGOR&SVAR så det är bara att gå och kolla in där.


CHINESE

image789

Hej onsdag. Idag har jag besökt stan utan plånbok , mindre lyckat ,så får besöka rean på fredag istället , imorgon skall vi hem till kusinerna , vi skall fira lov med arthur och robin och med donken mat , hipphurej. Nu skall jag kolla The hills , jag är fastklistrad i programmet. Ni kan kolla på the hills här.  Mc bootsen fick komma med på stan idag och ringen är från gina tricot. jag är också lik en kines på bilden , fin va ?

FRÅGOR&SVAR

image786
1. Hur lång är du ?
jag är ynka 1,60 m över havet.
2. Hur gammal är du ? 14.04 1992. 15 år.
3. Är ditt hår naturligt ? jepp , färgen är naturlig. sedan har jag ju extension , men dem använder jag inte alla dagar.
4. Favorit 2hand butiker : Beyond Retro , Myrorna , weekday.
5. Favorit pris vänliga butiker: H&M absolut. Jag gillar inte Gina tricot men också väldigt prisvänlig.
6. Favorit plagg i garderoben : jag gillar mina mc boots och vagabond. mina stora tishan är också favoriter och syrrans AA fodral som typ bor hos mig.
7. Har dina vänner samma stil som du ? Nja , vissa har. Men många använder jeans och en hoodie typ varje dag.
8. Vilka är dina största intressen? Jag älskar att sjunga , att rita och att shoppa.
9. Vad gör du på fritiden ? Jag ritat helatiden och läser tidningar (jag använder lätt 300 kr på tidningar)
10. Vilken gymnasie linje har du tänkt gå på ? jag kommer inte bo i sverige när jag går i gymnasie.
11. Var hämtar du inspiration till dina outfits ? överallt ifrån. the cobrasnake , bloggar , tidningar mm.
12. Hur många bloggar läser du dagligen ? 53 bloggar läser jag dagligen men sedan kommer det till lite favoriter då och då. Tack för fina bloggar ni där ute.
13. Hur började du blogga ? Jag läste många bloggar och fick otroligt stort sug för att börja blogga så jag började i juni. Har varit sjukt kul att se hur bloggen växer , har no plans att sluta blogga , heller.
14. Varför inte tjejsajten ? Jag har tänkt på det x antal gånger men de blir liksom inte av , jag trivs på blogg.se minus då alla problem som uppkommer ganska ofta. Vi skall se , vi sall se.

MER FRÅGOR :

15. Vart skall du flytta : Till finland , där jag bott och där jag är född. Blä.
16. vart till Finland skall du flytta ? till en stor stad , Esbo 15 minuter från Helsingfors.
17. Är dina föräldrar Finska : ja , finlandsvenska
18. kan du tala finska : kyllä minä osaan , jepp jag kan. Fulaste språket ever så undiviker helst att tala.
19. Beskriv din klädstil med 3 ord : mörk , maskulin/feminim , personlig.
20. Vilka tidningar läser du : Elle , Glamoure , Vogue , Solo.
21. Favori mat ? Jag älskar lövbiff och pommes , med kryddsmör. och så älskar jag bagels och donken.
22. Vad väger du ? jag själv ogillar frågan , vem i alla dagar behöver veta vad någon annan väger ? men senast jag vägde mig visade vågen cirkus runt 48 men jag tror den ökat , efter all julskinka , haha. Men jag skall gå ner igen , mitt nyårslöfte. Jag tycker ni alla ute inte skall gå och fundera över eran vikt , titta er i spegelen istället , det är så andra ser er och hur du själv ser dig. det kan ju hända att du är propp full med fina muskler som skjuter upp din vikt.
23. får du pengar av att blogga ? nej , skulle vara underbart att få lite fyrk och så men jag bloggar inte för att få chansen att få pengar , bloggar för att jag älskar det. Tack vare er och era snälla kommentarer.
24. Hur blir det med outfitstävlingen ? inte bra , hade totalt glömt , vi skall se när den kommer upp , meddelar senare. sorry , har lite mycket nu.

Om mer frågor fråga på , jätte trevligt med så många nya " addningar " på msn. och fina snälla mail !


OFF THE RUNWAY

image788
image787

Iekeliene stange. Vad annat kan man säga än att jävlar vilken söt cool tös. Aldrig i minn blogg värld har jag haft så mycket bilder på en och samma person , inte iallafall på en modell. Hon är en holländsk modell. Jag gillar nörd känslan i henne och den feminima rocka chick looken. Hon kommer att inspirera mig och jag är verkligen glad att jag fann bruttan.( ps. kanske hon ser bekant ut ? jepp. det är hon som är modell för burberry prosums pree fall ) kalas fin tjej.

ps. dessutom har ni nu chansen att bomba mig med fråger. Så om ni har några frågor är det bara att ställa på (dock svarar jag inte för personliga) Ni kan också skicka eller tillochmed adda mig på ellenh.windowslive.com om ni vill tala om mode eller bara tala struntdessutom det är 2008 nu , skål på det ni.

RSS 2.0