UNDERBARINGEN



image310 image311 image312

Nu är skönheten beställt ! Snyggaste kjolen ever kommer äntligen bli min , i svart och funderar även på att köpa en till i blått eller grått senare ? jag är så himla glad , alma är otrolig och kjolen är verkligen de finaste mina ögon sätt !
http://almah.tjejsajten.se

KOM IHÅG ATT SKICKA IN ERA OUTFITS ! tid tills lördag kl 16.00 ! kram


OVER AND OUT !

KÄRLEK TILL HÖSTEN

            image301


JAG VILL HA ALLT NU ! har listat upp vad jag vill ha till hösten här på bilden ovan , mitt första collach ? eller hur det skrivs , JEJ ! Tänk hur allt blir snyggt , aah ! snygghets panik , snyggt va ?

I höst vill jag ha massvis med klänningar att mixa med boots , och andra snygga skor ,  huvudbonaden dettar år blir en turban liknande  och en tjockare basker mot kallare tider ! Vill ha färgglada accessoarer mot de mörka färgerna på kläderna ! rutigt är min favorit i höst och annat mönstrat , snyggt med mönstrat på långa koftor ! Dö snyggt ! fransarna skall finnas både på skorna och på väskan ! ringar med maffiga stenar skall sitta snyggt på mina fingrar och en stor klocka skall hänga ner för halsen ! Patchwork väskan skall sitta på min hand , till sammans med mina oranga naglar ! sjalen skall finnas runt halsen och skinn jackan skall sitta slimmat ... OOOH ! vist är hösten underbar ? jag är kär , och kan inte sluta vänta

UPDATE : glömde säga att jag på tisdag morgon drar till åland , seglar dit , är där en dag och kommer tillbax till fredag natt ! vi ses då , kram ellenh !


OVER AND OUT !


SKINN JACKAN


           

Favoriten i höst är skinnjackan , så himla snyyyygg ! vill själv ha en i svart , kort modell eller en i höstligt röd brun !
Har hittat många fina men ingen som gjort mig svag i knäna , favoriten just nu är skinnjackan som både finns i brunt och svart , som kommer från H&M s barnavdelning , verkligen DÖSNYGG ! Har länge haft utkik efter en skinnjacka men nu känns det som att jag verkligen MÅST slå till , drabbas annars av panic , bilderna ovan ger mig snygghets panik !


OVER AND OUT !



SJALEN




Höstens snyggaste accessorar är ABSOLUT sjalen , en stor mönstrad sjal eller enfärgad , senaps gult och skrikande orange vill jag ha ! Vissa satsar på palestina sjalen jag satsar på enfrärgat och mönstrat i granna färger som ger färg till de mörka snygga höst kläderna . gillar när sjalen gör hela outfiten !

ps . tjejen på 5 bilden har alldeles urfina brillor liknar dem jag länge villat ha från urbanoutfitters


OVER AND OUT !

RYGGURRIGNING

        
 

Efter gårdagens underbara kväll klädd i min nya gråa tajta dress med öppen rygg vill jag ha MER ! vill ha mer plagg med öppenrygg , totalt älskar det ! Denna som trendiga Paula Björk  har skulle INTE INTE INTE sitta fel , alldeles förtjusande va ?

OVER AND OUT !



AUGUSTI MÅSTEN

 
         

1. Klockan ! har länge suktat efter en snygg klocka att ha på armen bland många armband , blir såå shnyyyggt !
2. Drömmer om Skinnkjolen , den bruna Cecila bär är bara för fin , kanon tjusig !
3. Skönheten hittade jag på ebay , fransig och underbar ! vill ha den... problemet är priset , bara man skulle gå och  vinna på lotto !
4. Den stora ringen talas de mycket om och jag har också blivit kär , en ring med stor sten , maffigt och snyggt ! skall finnas på mitt finger
5. den varma , sköna Koftan ! Elin har en i modellen jag vill ha i höst ! grå med mönster och lagom lång , skall användas precis så där som Elin gör
6 . Armbanden fortsätter vara min favorit i höst också , snyggt med olika modeller och färger , Nicole visar hur fint de blir

VAD TÄNKER NI SJÄLV SATSA PÅ I HÖST ?

Har varit på sommarstugan så de har inte blivit något bloggande om ni undrar , kameran blev på stugan men jag får den på lördag då blir det mängder av outfits bilder ! kram

OVER AND OUT !

RSS 2.0