CECILIA

          
                 

Tjatar och Tjatar om Elin Klings underbara stil men nu tänker jag tjata om systern Cecilia !
Hon äter upp mina ord , kan inte bara säga annat en WOW ! 
                        
            

Cecilia B Jonson  flyttas ABSOLUT upp till de som inspirerar mig mest ! Inte en enda Outfit har hittats som jag inte skulle gilla , hon lyckas jämt ! Blir tokig av hur fint någon kan klä sig , hon visar verkligen hur man snyggast bär upp ett plagg , aldrig sett någon som passar bättre i skinnkjol och jeanskjol !

Bilderna från Cecilias modeblogg !

OVER AND OUT !

VILL HA !

         
  image610

De snyggaste mina ögon sätt på länge ! Gillar tunikan på högra bilden bäst , kort , somrig och fräsch .  Älskar mönstret , färgerna och modellen på tunikan . Verkligen ett måste  dessa kommer från H&M och bilderna kommer från H&M älskaren nitrolicious ! Fina va ?

OVER AND OUT !


TOPSHOP KUPPEN

image529

Tänk bara om Topshop skulle börja shippa till Sverige ! Hur underbart skulle inte de vara , mångas drömmar skulle bli sanna . Nu har Alma kommit på en utmärkt idé LÄS NEDAN . Alma är verkligen ett geni ! sitter här och hoppas / ELLENH

Okej, nu bojs and göls börjar Topshop-kuppen som jag snackat om lite innan. Den går ut på att få Topshop.com att börja shippa till Sverige, alltså hem till oss som vilken postorderfirma som helst (tex. asos), vilket skulle vara underbart för oss som bor 3 timmar från närmsta Topshop-butik.

Jag tänkte att det skulle gå till ungefär såhär:

Börja med att posta ett inlägg på din blogg (om du har någon) där du berättar om det hela (något i stil med de första raderna i detta inlägg). Där ska du också skriva att alla som läser det och är med på det ska göra likadant, plus att alla ska försöka sprida detta vidare genom kommentarer osv. Och det ska ju du också göra såklart! Eller ja, ni kan ju göra hur ni vill egentligen, försök bara att nå ut till så många som möjligt, även om du själv kanske inte ens har en blogg :) Ni ska också skriva i inlägget/kommentarerna att alla som vill vara med på kuppen ska skriva ett mail till Topshop (länk finns här: https://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ContactUs?krypto=%2BKcH3VLu38zYhZ8zUehEDx0aSup7AvOPbq1g8JGZGB3vRNS1puEJYiNMcQjrCH1VRiJR%2FMStaIg%3D) där det står om hel grejen: att vi i Sverige gärna skulle vilja att de shippar hit och om "kuppen"och sådär. Glöm inte att skriva i ditt inlägg/i kommentarerna att: MAILET TILL TOPSHOP SKA HELST SKICKAS NU I HELGEN, V. 30, LÖRDAG ELLER SÖNDAG FÖR ATT ALLA SKA SKCIKA SAMTIDIGT SÅ ATT DET GER MER EFFEKT. Även om du kanske bor i Stockholm eller i Göteborg eller så, så att du kan besöka Topshop var och varannan dag kanske du kan vara snäll och hjälpa oss andra som inte har tillgång till det :) Sen kan det ju också vara bra för er endå, om tex ett plagg tagit slut i butiken osv. Tänk som sagt på att ni inte behöver göra exakt såhär, bara ni sprider detta! :)

Så det är alltså tre saker att komma ihåg:
♥ Inlägg på din blogg.
♥ Kommentarer i andras bloggar.
♥ Maila i helgen (glöm inte att berätta det för alla, att mailet helst ska skickas I HELGEN)

texten kopierad från ALMA !


SHOPPAT


   image170  image171  image172 


Dagens Shopping :

Röda peeptoes - Indiska
Jeans som jag sedan klippte till shorts ! - 2hand
topp ! älskar  - zara

OH VAD JAG ÄLSKAR REAN ! Det blev en snabbis på stan idag , imorgon åker jag tillbaka till stugan ! riktigt skönt nu när vädret ser så fint ut , hoppas de håller ! Dessutom det blir Outfit imorgon , JAG Lovar !

OVER AND OUT !


JULI MÅSTEN


 
      

1. Ett par boots med fransar ! Underbart snygga , dösnyggt med klänning och boots , kommer från
 Urban Outfitters ! så besök sidan
2. Vit tunika i härlig modell från ellos för bara 129 kr ! tänk med bruna ben och med snygga skor ( bild 5 ) !
3. FAVORITEN ! asos snygga snygga väska ! den skall också beställas , ett måste verkligen !
4. Acnes skjortblus i jeans gillar jag , perfekt till nästan ALLT !
5. Snyggaste sommarskorna , ME LIKE AND A LOT  , vet ej var de kommer ifrån , om någon vet liknande säg , tack !
6. KÄRLEK ! passar allt , gillar när shortsen kombineras med ett vanligt linne ! blir verkligen kanon snyggt

Visst snyggt ? vad tycker ni var snyggast ?

De snygga länkade bilderna lånades av : CECILIA  och ALMA ! 

OVER AND OUT !


SKIT SNYGGA KJOLEN


                                    
               Klicka för att stänga bilden

GOSH ! vilken snygg kjol Elin har på bilden , gillar färgen , paper - Bag modellen och extra mycket tycker jag om  knapparna som pryder kjolen och som ger kjolen det lilla extra ! UNDEBART SNYGGT . Bältet sitter snyggt och den svarta skinn jackaaaan AAH vad kan man säga ? ! LYCKAT , LYCKAT

Ursäkta den urussla bloggningen men här sitter man i stugan med ett trögt internet , som aldrig vill fungera ! SICK OF IT , men skall försöka ! Imorgon kommer storesyster hem från Österrike , då får jag kameran tillbaka och då blir det outfits ! hoppas ni haft det skönt och att ni fått Sol !

OVER AND OUT !VILL HA !

           
                  SOLD OUT - Peace Flower

Jag tror verkligen inte jag är den enda som har fallit för Lovisa Burfitts tees ! ? URSNYGGA ! materialet ser underbart skönt ut och trycken är så snygga ! JAG VILL HA . Någon annan som gärna skulle vilja ha en Burfitt tee att mixa med ett par jeans eller med den svarta tajta ? JAG vill verkligen ha den !

Bilderna lånade av ELIN KLING och LINN

OVER AND OUT !


RSS 2.0