PERFEKT !  

Nej gud vilken brud , viken inspiration och vilken stil ! de här kallar jag PERFEKT ! gud vad skorna tilltalar mig , har länge dräglat efter ett par lite slitna stövlar  ( kirstens boots i inlägget ) snggt med svart , och sjal i färg ! Månadens snyggaste outfit tyccker jag !

PS. dessutom har jag ingen kamera, syrran har den nu  , får den först på fredag , då blir det outfits !

OVER AND OUT !
MAMA STONE VINTAGE


image552


        

                                               MAMA STONE VINTAGE

Vilken inspiration ! Lara tipsade om denna sida och gud vad mitt hjärta stanna när jag såg sidan , fullt med inspiration , och jag menar FULLT ! Bilderna är urfina och klädesplaggen som säljs visas snyggt upp , man får ju lust att ta och klicka hem plaggen , bara för att de sitter så jädrans snyggt på tjejen ! har redan många favoriter , , söta klänningar finns de massvis av på sidan, snabba på nu , kan hända att någon annan hinner klicka hem något före er !

ps. kolla dessutom tjejens huvudbonader och glasögon , så sjukt fina !


OVER AND OUT !LÖJLIGT SNYGGT !


image466

Jag är såld ! både sött , snyggt och höstligt , kommer själv också satsa på söt KORT mönstrad klänning , tjocka stumpbyxor, stor oversize bag, istället för ballerinan kommer jag satsa på snygga ankle boots , så löjligt snyggt ! vad kommer ni satsa på i höst ?

ps. kolla de uppkavlade ärmarna , så fans snyggt ! jag älskar uppkavlat

OVER AND OUT !

F A S H I O N F L A S H

          
 
  image465

De finns inga ord hur mycket jag beundrar Karolines stil , hon ger mig värsta värsta snygghetspanik ! Det är personligt , styligt och mary kate olsen inspirerat , jag tycker det bara är för fint ! Hon klär sig verkligen lika bra som stor stilikonerna , cory kennedy , Am lul och människorna från the cobra snake ! Jag älskar hur hon alltid får till det , och hur hon kör på sitt ! Bloggen hennes är en stor stor favorit , som jag tror ingen av er missat , det är verkligen som om man skulle sitta och läsa värsta grymma fashion magazinet !

kolla in fashionflash !


OVER AND OUT !


THE MISSHAPES

        
           

           
       
Kolla in : rutorna , höga midjan och tyget , kavjaen , västen , naglarna och AA kjolen , jeans västen , skinnjackan , hatten , klänningen och strumpisarna ! Jag tror jag svimmar !

De skriker inspiration , kolla in the misshapes , men varnar er , ni blir beroende och ni vill ha ALLT ! jag är panik min ekonomi är död och min shopping lista har vuxit med ungefär 134 m !

vilken gillar ni bäst ?


OVER AND OUT !NY FASHION WEEK PARTIES


    image406

    image407

    image408

    image409

    image410

    image411

    image412

Hittar inga ord ! vilka svin snygga outfits alltså ! Gillar skarpt de här , vad jag verkligen skulle vilja vara i NY just nu !
vilken är eran favorit ? min blir nog 1 an och 5 an och 6 an ! men alla är så jädrans snygga ju , de här är VÄRSTA SNYGGHETSPANIK påriktigt !


OVER AND OUT !SEPTEMBER MÅSTEN


                                

Jackan : har redan min kära jeansjacka men ett par jackort till behövs i mitt klädskåp nu till höst, jakten efter den perfekta skinnjackan är ennu på gång , skinnajckan på tjejen på bild 1 är just en sådann jag dreglar efter, kort och lite i mc modell , annarst är kavajen en stor favorit , med uppkavlade ärmar hittar jag INGA fel , den är bara perfekt ! sedan till kallare tider vill jag ha en varmare lite kavaj liknande jacka i längre modell , lite en sådann Rachel har ! ( kolla dessutom in hennes underbara sockor i plommon lila , höstligt ) 


               

övriga plagg
: Höstens färger behöver inte bara vara svart grått och vitt , VISSt är det snygg men tycker om färg och mönster som ger hösten liv  , teen på bild 1 är något jag gärna skulle slita av henne bara för att få de , söta färger och underbart mönster ! bara för att de inte mer är sommar tänker jag INTE sluta använda söta tyger med blommor exempel , kirstens klänning är söt söt och skulle se ruskigt snygg ut med ett par grovstickade strumpisar , ankel boots och med skinnjacka !  Annarst vill jag gärna dagligen klädd i strumpisar , skjortblusar , tajta kjolar , stora koftor och i sjalar i mängder ! virade omkring mig , värmer och ser så där underbart mysiga ut !

                    

Skor : själv tänker jag strosa omkring i ankelboots ( som michaela var klädd tänker jag också vara nu i höst ) vanliga boots tänker jag också gå i hela hela långa hösten och vintern , så jädrans snyggt och bekvämt ! Har redan ett par ankelboots men vill ha ett par med högre klack ( din sko har drömmskon just nu ) bootsen på bild 3 som styliga kirsten har älskar jag , gillar hur det ser så där slitna och använda ut , lite leriga och smutsiga ! Det som fått mig på fall är när man har ett par tjocka strumpisar under ett par skor med skyhöga klackar , kolla bild 2 ! det ser förfärligt snyggt ut ! sista skorna är inte fy skam de heller !


                     


Accessories
: Ringar och armband i mängder , tunna och tjocka strumpbyxor , de på bild 2 är sjukt fina att mixa med svart !! huvudbonaden skall vara en tunn basker i många olika färger , eller en pojkig hatt , när kölden kommer skall en mössa som på bild 4 komma på , älskar den och kan inte sluta vänta !

OVER AND OUT !


SNYGGHETS PANIK

  
    

De där skorna som underbaringen Nicole Richie har på sig vill jag bara galet mycket ha , de ger mig värsta snygghets panik ( som Cecilias skor också ger mig ) ! Klackarna är höga och skorna ser så där snyggt klumpiga ut ! Perfekta ? JAVISST

OVER AND OUT !AMANDA

         
             

            

VECKANS STILIKON ! Moderniter Systern Amanda har stilen jag avguuuuuuudar , så himla personlig och sheet snygg ! Helt otroligt hur någon kan lyckas och hur någon kan ha så fin stil , hittar inga ord så låter dessa ( favoriterna ) tala för sig själva !
Vilken av amandas outfits är era favoriter ? det är svårt att hitta en favorit av dessa I know , alla är så tusans snygga 

Dance with my father - Esmee Denters , hon är otrolig hon med , finaste röst jag hört , och vackraste sång !


OVER AND OUT !


RSS 2.0