HIPPIE GOES NERD NERD GOES FASHION

image1245
image1246

fint fint fint fint fint fint fint fint fint fint fint fint fint fint fint fint fint fint fint fint fint

OH LAURA

image1243
image1244

Har ränsat datorn idag.Det ploppade upp varnings rutor typ helatiden , varningar om att datorn höll på krascha. Hamnade radera alla mina bilder , eller nästan alla. Vissa kunde jag bara inte. 456 bilder slängdes i papperskorgen , kändes sorligt , hur konstigt det än låter. Jag har en viss kärlek för gamla bilder , bilder är så fina. Vackra människor , fina kläder , mycket känslor och budskap. Dessa bilder hittade jag bland alla andra fina som dök rakt ner i papperskorgen. Hon heter Laura och är Finsk. Vacker är hon också.


COME HOME

image1241

Forever21 är bra på de där med skor. Skydd för fötterna liksom. Dessa ovan tillhör fina Alma. Stora cravings liksom. Skulle se underbara ut på fossingarna. Jag borde ha satt lappar över öronen och stängt ut alla skräckhistorier om den "farliga"  tullen. Idag har jag sovit bort hela dagen om ni undrat var jag hållit hus. Om vi säger att det finns 1000 minuter på en hel dag har jag sovit typ 987 minuter av tusen. Nu lyssnar jag på miss fatty och känner mig pigg som en mört. Konstigt.

EN SOMMARDAG I JUNI

Jag sitter på balkongen , bara ben och randigt på kroppen , stora hörlurar på öronen och wayfares lookies på näsan. Grill lukten är stor , en meter ifrån mig grillar farspappsen. Vi skall äta ute idag , ute i solen på balkongen. Det är ju inte kloka 20 grader i skuggan. majs , lövbiff , feta sallad med jordgubbar och pommes , står på menun.Det är precis som en sommar dag i juni. Dessutom är jag lycklig. Mamma befinner sig just nu i nudlarnas och fritterade bananernas hemland. Kina. Hon ringde just precis åt mig och berättade att hon hittat en miu miu och många rayban wayfares. väskan är fejk , men väldigt äkta i utseende berättade mor. Hon kommer hem på onsdag. Nu skall jag läsa nya solo och sedan skall jag göra magen glad med mycket grill. Ha en fin lördag.

FREDAG

image1238

En stor , och då menar jag verkligen stor ceasar sallad ligger i magen och tinar bort , lika så tre stora cola glas med is i. Jag har spenderat time med syrran idag. Hon är fin hon. Nu skall jag hoppa in i ett lager tunnare kläder , det är ju kanon väder. Skall spendera kvällen inte som barnvakt som först stod på dagens kvälls planer , utan med en fin vän. Sofia. Vi skall sitta ute och sörpla mer cola , frossa ben and jerrys och äta saltigt. nachos med ost. Ute häng i kvälls solen. Det är fint. Jag har verkligen alldeles för fina vänner , älskar er allihop. Lika så mina läsare. hjärta.

KAROLINES CLOSET

image1236image1237

Jag gillar att snacka. Att snacka coola människor är dessutom ett plus. Karoline är cool. Babblar ganska mycket om henne dessutom. Går ju inte att undvika henne och de går ju inte att inte gilla henne. Hon är en snygg tös med trassel i håret och fina material på kroppen. Bilderna gör ju saken bara ännu bättre, dom är helt stunning.

Imorgon skall jag ut med stor syrran på stan. Dricka cola med is och käka ceasar sallad i solen. Springa runt i butiker och bara slappa och snacka bort några timmar. På kvällskvisten kommer jag sitta barnvakt. Lillasystern står då på spel.

230408

image1230

En leopard sjal runt halsen , rött kladd på läpparna och transparent på kroppen.

PICK A PICTURE

image1226
image1227
image1229

Idag har jag åkt bil utan tak. Legat på gräsmattan med nina och stekt. Jordgubbarna som skulle hänga med på häng vid gräsmattan blev liksom chips , cola och kakor istället. Geografi boken ligger som en sjunken sten nere på havsbottent. Längst ner i väskan , väntar på att få bli fiskad upp. Jag har ätit tomat med mozzarella i solstolen idag också. Gick mindre bra , jag somnade , klockan åtta vaknade jag med hjälp av vårens första mygga. Nu skall jag titta på gossip girl on air. Sedan skall jag sätta mask på krok och fiska upp geografi boken, hoppas linan brister.

080421

image1219

Imorgon efter plugget skall jag och nina dra oss ner till en grön blommande park. Mitt bland blommande körsbärs- träd skall vi ligga på en filt , mumsa jordgubbar , lyssna på joe brooks , prata om livet och det goda och läsa på geofrafi. Läsa prov ute i solen , kan ju inte vara så farligt , slår ju iallafall inne plugg. Så nu vet ni vad jag har för mig imorgon när jag troligtvis inte tittar in här förrän på kvällen. Som idag. Idag , ja då var jag ute på stan. Köpte nya glajjer. Satt ju ner mina gamla.

080420

image1216
Slitna jeansshort secondhand , magkort H&M gladiator sandaler egypten

Slitna jeansshort och magkort tröja. Passade vädret utmärkt idag. 25 grader i solen och inte ett moln.Sommar vibbar så tusan. Jordgubbar gör ju saken inte sämre , spice girls i bakgrunden gör allt liksom ganska perfekt. Nu skall jag ta mitt pick och pack (tidningar , glajjer , jordgubbsskål , ipod , telefon) och förflytta mig från bakgården till balkongen där solen gassar som bäst. Skall njuta av varje liten stråle. Idag blir det grillad majs och grillad höna med avokado skivor och pommes frites. Sommar Söndag med andra ord.

GLAD VÅR

image1209

"Hej sömntutan. God morgon. Det finns färska jordgubbar i kylskåpet och vispgrädden som jag vispat upp står längst ner. Jag äter brunch på stan med mormor. Glad vår - puss , mamma"

Vakna till solens strålar och fågel sång. HItta världens finaste lilla lapp av mamma på matbordet. Livet ler. Just nu sitter jag ute i solstolen , läser bloggar och äter jordgubbar med klick vispgrädde på. Detta är livet. Glad vår.

LÖRDAG 1904

image1208

Hej mina muffinsar. Lördagen har varit mycket fin. Hemlagade hamburgare , jason castro på american idol , ute- häng i solstolen , förökning av fräknar på näsan och just nu bloggläsande och americas next top model 10. Slapp- lördag , njutit av varje liten minut , oh vad fint. Med detta inlägg tänkte jag faktiskt inte berätta hur underbar lördag jag har haft utan om en idé som suttit där bak i huvudet och klämmt. Som det ser ut kommer jag ta ett mellanår nästa år , då jag egentligen borde börja ettan i gymnasie. Jag är typen av människa som har svårt i skolan , orkar inte plugga och fast jag pluggar som en galning får jag dåliga betyg. Jag är typen av människa som väntar att få ta framtiden i egna händer och börja göra det jag älskar bäst. Kläder och mode.Göra egna beslut. Att styla , vara stylist är ju det jag drömmer om. I finland finns det dessutom ingen mode linje att läsa , skulle typ hamna läsa hotell? Tre år att slänga i väggen , nej tack. Men nu till saken , idén som funnits i huvudet i snart två månader känns väldigt rätt just nu när jag tänker på att ta mellanår. Har lite tänkt på idén att starta en liten webshop. Skulle sälja egna kläder och sedan springa ut på stan och plocka ner budjetkedjor och second hand plagg som sticker ut i mängden. Verkligen skit kul. Jag har alltid varit väldigt intresserad av att jobba i en butik eller starta någon liten webshop , fick dessutom större sug efter att amanda startade sin attraktiv by amanda. Höjde upp suget liksom. Att tjäna pengar på något kul , känns väldigt okej. Jag menar , om man tänker ta ett mellan år , kan man inte sitta hemma , äta ostbågar och titta på "ring in och vinn pengar spel " i ett helt år. Ett jobb på någon klädbutik och en webshop skulle sitta perfekt. Tillräckligt med jobb och utmaningar.Ciao.

SUN BREATH

image1206
Randig second hand väst sechondhand skinnjacka H&M vagabond skor

Suttit i solen , läst gamla modette och käkat jordgubbar med en klick socker på. Blir hemlagade hamburgare senare ikväll. Nu skall jag ut i solen en stund till , smälta bort i solen liksom , det är livet , ringa upp farmor och snacka bort en stund , höra fåglarna kvittra och känna hur fräknarna på näs tippen blir fler och fler. Rosa färg på kinderna också.

HITTA FEM RÄTT

image1204
I två hela månader har jag levt på inspiration och på att drömma mig bort. Inga nya plagg i garderoben på sjuka två månader. Garderoben har kännats väldigt tom , ensam och grå. Har levt på inspiration och gått runt och tänkt , vad om , vad om jag hade den där kjolen och den där halsduken. Men icke sa nicke. Imorgon , då ändras allt. Behöver inte mer gå och känna mig som en sursill som bara får leva på bilder på snygga folks. Nu är det min tur att bli en lyckost. Har skrivit en cravings lista , två sidor lång och allt går att fynda cheap. Hon den där tjejen där ovan , taylor. Hon är fin och hon har fem saker jag vill ha. Päls , herr skor , randigt , mönstrad halsduk och bandana. Nu skall jag sova. Puss


TWO TIMES

image1202
Amanda. Ger mig cravings. Blommig kjol och håret , tishan också.

Imorgon skall jag ut och göra stan. Göra stan med stolta tretusen kronor i fickan. Inte illa. Inte sämre att få hänga på stan med en blond ruby aldridge kopia. Sarah får hänga med i handväskan. Komma med och plöja på stan. Hon är halva mitt hjärta. Tror ingen är bättre att lyssna. Dessutom är hon lika underlig som jag. Jag talade visst med en donits två dagar sedan. Hälsade och frågade läget liksom. Normalt? sedan åt jag den. Hon är lika speciell , på ett fint sätt. Får mina magmuskler av henne , våran hobby är att skratta. Ni får se kort på sarah imorgon. Nu skall jag fortsätta plöja genom bloggar , hämta inspiration liksom. Skriva en kravingslista. Skall lyssna till no air och proppa käften full med jordgubbar , färska jordgubbar. Mumma

CHUNG ALEXA CHUNG

image1195
image1196
image1198
image1197

A BIRTHDAY GIFT FOR YOU

image1187image1188image1189

Jesus sandaler , päls och jeans. Köttbulls runda glas och hatt. Kavaj och lösbyxa. Fringle fringle fringle , fringle överallt. Randigt , rutigt blommigt. En påfågel fjäders bandana och ett ängla band i håret med blommor på. Fusk räv runt halsen och lager på lager. Uppkavlade armar och mönstrade strumpebyxor. Rött nagellack och lucka i tårna. Mönstrad sjal och blont smått lockigt svall. Min vår i ett paket. Detta kommer mina pengar gå åt.Nu vet ni det. Tack babes för gratulationer.

Imorgon kommer bilder på mig och min dag. fjortonde i fjärde.

1404 MIN DAG

image1185
Nicole Richie.

Sexton år. Den fjortonde i fjärde. Stor flicka som mormor säger. Har firat lite idag , förskåttsparty. Glasskaka pizza och små presenter med stora innehåll. Already 1300 pengar rikare. Slipper sjunga If i was a rich girl längre. Imorgon är det alltså min dag. Drömmer om ett tårt krig. Kakbitar som flyger och träffar människor mitt i prick i nunan. Vad roligt. Lite tråkigt bara att önskelistan tycks ha krympt i tvätten. Ingen aning om vad jag vill ha och det är liksom min dag imorgon , inte klokt ju. Min skalle är så gott som tom just nu. Jag skall äta kina mat imorgon , vårrullar och hela faderullan. så mycket vet jag. Bara jag kunde , skulle jag skrammla ihop ett stort glammigt födisparty och bjuda er alla dit. Ni är solen jag är isen. Ni får mitt hjärta att smälta. Grattis jag själv , imorgon den fjortonde.

LOVER

image1182
image1183

Kärlek. Mumsbit hos nina , födis party hos maria. Black and white är temat.

DREAMING ABOUT PARIS

image1181

lund lund. En dröm i paris , tack. Sleep tight.


LIVING HER LIFE

image1180
Rara michaela på uteservering , med cigg och ett glas rosé. Living her life.

Läser michaelas senaste inlägg. En grillkväll med underbara människor de är vad hon gör precis just nu. Skulle sitta mer än perfekt med grillmat , skratt , bra musik och goda vänner. Jag avgudar henne. michaela. Hon är full med liv. En livs njutare. Det låter så himla fint när hon skriver om hur underbart det är att sitta ute på uteservering med ett glas vitt och med en god vän. Hon är dessutom ciggit hot. Den dösligt farliga pinnen blir dödsligt vacker i michaelas hand. Lite som en accessoar. Hur tokigt det än låter.

SMOKING HOT

image1173
image1174
Hon är ciggigt hot den där tjejen. Ibland kan cigg faktiskt vara snyggt.

Today Grandma was in tha house. Still going strong.Sover just nu. Hon är söt , söt som ett socker russin. Glodde lite extra länge på hennes vackra händer idag. Hon hade världens vackraste ringar på fingrarna. Typ 10 stycken. Jag bjöd henne på cola med iskross , she was digging it. Imorgon skall jag ligga hemma , titta på top model 10 och sörpla mer cola. På kvällen skall vi göra glasskaka med mormor , hon borde få guld medalj i att baka glasskaka.På lördag skall jag äta morgonmål på stan med micki i vårsolen. Jag saknar solen , luften och mina kära vänner. Vill inte vara sjuk längre. Bild nummer två är allt vad jag vill just nu.

FRINGLE FRINGLE FRINGLE BABY

image1170
image1171

Precis när jag snackade cravings. Fransväst. I inlägget nedan. Går Carolina och gör mina knän svaga och mina ögon stora som klot av avundan. Varför. Jag tror vi är gjorda för varandra , en frans väst och jag. Skall springa in på secondhand imorgon och se till om jag skulle råka hitta min date. Inget kul att vara singel längre.

AGHATES CLOSET

image1160
image1161
image1162
image1166
image1163
image1164
image1165
image1167
image1168
image1169

Aghate Bjørnsdatter. Bloggen Stylebytes , som söta Elinkan tipsade om. Jag har spanat in hennes blogg just nu i tre hela timmar. Sprang på toa däremellan , annarst i ett kör. Hon är mer än fantastisk. Hon har freaking ett par balenciaga liknande skor , ett par Sam edelman , Victoria's Secret.s boots.Och en mini gris , en sådan skall jag köpa. Finner inga ord , låter bilderna tala för sig själv. Ni hittar underbara Aghate här.

Vill ha ett batikat linne , stentvättade jeans , ett par skyhöga skor och massvis med ringar. Nördbrillor på köpet och en eller två frans västar. Skall kolla på ebay. Jag missade klänningen igår , lite sur.


BJUDA

image1158
image1159

Har suttit hemma idag.Fortfarande förkyld och ögoninflamation i öga nummer två. Bloggläsande , bjudande på tradera och chili con carne , dagen i ett paket. Emmi visade världens finaste mocka klänningen på sin blogg , tror den kommer från H&M. Den skall jag bjuda på , den är som gjord för mig.ynka 50 kr står på spel och 5 timmar kvar. Sedan skall jag bjuda på dessa vintage brillor. Lagom köttbulls lika och underbar ram runt ögonen. Tiger känsla.Grauh.

SVAR DEL 2

vad vill du jobba med i framtiden ? vilket plagg kunde du inte leva utan ?
Vilket plagg skulle du aldrig sätta på dig? Vilken bloggare har din drömgarderob?
Vilken " känd " har dröm garderoben? Finaste väskan på jordklotet?
Finaste skorna på jordklotet? Finaste plagget på jordklotet?

andra frågor:

Hur ser en dag ut i din framtid om du får välja ? Vad skall dina barn heta ?
Hur skall din dröm pojkvän se ut ? Hur , var vill du bo ?
Vilken bloggare skulle du helst vilja träffa LIVE ? vilken dryck kunde du inte leva utan ?
Vilken maträtt kunde du inte leva utan ?
Jag vill jobba som stylist i framtiden , något inom mode iallafall , jag älskar att skriva också så kanske modejournalist?Jag kunde aldrig leva utan plagget strumpbyxor , mitt basplagg. Söta klänningar är också en favorit hos mig. Jag brukar aldrig säga aldrig men neon färgade plagg undviken jag gärna och skinnbyxor. Majalok har min drömgarderob bland bloggerskor. Enkelt och skit snyggt. Hon ser ut att vara fin också. En "känd" persons garderob jag skulle vilja ha skulle säkert få bli mary kate olsen eller rachel zoe's garderob. Finaste väskan på jorden är klart en miu miu väska (den som michaela forni har om ni vill veta modellen) Finaste skorna är chloé skorna och finaste plagget på jorden, oh shit vad svårt , jag kan verkligen inte välja.

Jag vaknar i en storstad , bredvid min ruffsiga söta pojkvän. Han lagar ett underbart morgonmål , med croissantter, rykande latte på en balkong med utsikt över en park eller staden. Sedan går jag in i min walkincloset , klär på mig något fint , väljer och vrakar i typ en hel timme. Sedan går jag till jobbet , jobbar typ 6 timmar , springer lite i butikerna , när jag kommer hem efter en rolig men stressig dag , väntar pojkvännen hemma , sedan myser vi eller går ut och dansa med partypoolarna. Mina barn skall alla vara flickor , har jag bestämmt. Chloë , Leoni ,elle (ell) och sigrid. Maggie och Nadine är också fina namn. Min pojkvän skall vara söt och inte minus om han är snygg på köpet.Jag gillar smått nörd känslan i pojkar. Han skall vara romantisk , rolig , snäll och gilla att mysa , parta och dansa nätterna långa. Jag vill bo i NY. Jag skulle vilja träffa alla bloggare live , alla ni är underbara. Kan bara inte välja. Jag kan inte leva utan cola , inte vatten för den delen heller. Jag kan inte leva utan kina mat och chips.

coca cola & kladdkaka eller den där specialgjorda ceasar salladen och ett valfritt klädesplagg
Jag är ju en cola addict , detta är inte rättvist. Men vatten är också gott. Kladdkaka kunde jag leva utan , lätt som en plätt. Skulle nog välja ceasar salladen och ett valfritt klädesplagg , tror jag.

Har du redan flyttat till Finland?Talar du helt flytande finska?
Japp de har jag. Jag kan tala finska , men de går verkligen skit. Undviker att tala det.

hur skulle du beskriva din stil? vilken affär är din absoluta favoritaffär (där du alltid fyndar typ)?
Jag klär mig oftast i svart , högklackat och korta klänningar. H&M är ganska säkert och 2hand.

vilka är dina favorit
låtar?artister?modeller? fotografer?bloggare?klädesplagg?
Bästa låten just nu är : True Affection - the blow , just nu är jag svag för chris brown - whit you. Har ingen favorit artist men lykke li är bara fantastisk.Jag har inte bara en favorit modell utan typ 100. (ta en titt i model kategorin) Dan martensen är favorit fotograf, majalok , thatshot , signe , alma är favorit bloggarna. Klädesplagg jag gillar bäst är söta korta klänningar och mina vagabonds och min skinnjacka.

varför lever du ett så flott liv , med ben and jerrys helatiden , plus chips , cola , biffar :DD ???
Jag lever inget flott liv , förösker leva och tydligen lyckas jag om du tycker så. Roligt! Jag är typ en addict av dålig föda som glass , cola , chips och sånt , darför äter jag det som en gris. tyvärr. Har försökt typ gå på diet , men gillar dem inte. Jag njuter av mat , tar en promenad istället ibland och äter normalt. På veckoslutena lever jag flott , om vi snackar föda. Då lagar pappa alltid något exta gott. Idag skall jag äta chili con carne inte så flott men alldeles underbart gott.

röker du , dricker du , snusar du ? har du testat ? går du på fester , om vad , vad brukar du dricka ? vad är roligast på fester om du alls går , vad tycker du om ungdomar som dricker/röker ?? Lite annorlunda frågor kanske :D
Nej jag röker inte , dricker gör jag ibland, typ på fester , jag snusar inte , jag har testat att röka men tycker de smakade rutten bajs. Snus har jag aldrig testat , har inge behov av att göra de heller. Roligast på fester är all musik all dans och alla underbara vänner och att alla oftast har roligt. Själv så tycker jag det är okej att ungdomar gör de , då och då. Ens egna beslut , gillar inte igen när vissa ungdomar gör de eftersom alla andra gör de. Finns inget pinsamt med att inte göra de.

åååh vill också kunna äta massa glass och god mat utan att känna mig tjock så fort jag ser mig i spegeln , hur gör du för att komma undan dom tankarna eller är du naturally thin girl??? :) puss!
Jag blir inte så lätt tjock. Men ångrar mig alltid efter att jag ätit något , men försöker njuta och så , vi lever ju bara en gång. Ta en promenix i vårvädret och ät normalt. På veckoslutena kan du ju äta hur mycket du vill , de tycker jag. puss

vem ser du upp till?på vilket sätt hade du velat att världen skulle förändrats? puss!!
Jag beundrar min mormor och min granny (mormors mamma) världens vackraste vackraste äldre människor , alltid något klokt och säga och världens finaste hjärtan. Jag älskar dem. Båda underbar hy och händerna är så där mysigt skruttiga.

Vad drömmer du om just nu?Har du fiskat krabbor någongång?
Har du ätiti Ben&jerrys och isådanafall vilken är din favorit?
Jag drömmer om att få åka iväg till london , iallafall få komma bort ett tag. Jag har aldrig fiskat krabbor , dom bits väll? Jag äter Ben and Jerrys väldigt ofta , cookie dough är favoriten. Annarst har jag ätit chunky monky och fudge brownie.

Vilka bloggar läser du ?
Jag läser upp till 67 bloggar , alla handlar om mode.

SEXTON


image1154

image1155

Om en vecka är jag sexton , inatt. sexton på en måndag. sexton hela år sedan jag ploppade ut till världen. sexton år sedan jag var liten gråtande baby med några fjun på huvudet , inga tänder i käften och kiss och bajs i blöjan.
Jag har en önskelista , en fin en. Som rekord , rymmdes på kylskåpet detta år , annarst har den hängt ner och bildat matta på köksgolvet. Mamma , syster ni som läser. Detta är för er. (

Glasögon från fredflare.com (ni kan ju klicka hem några andra också) Kavaj - topshop , skor-chloé (tips titta inte på priset) Casio - Urban Outfitters , tradera. Marc Jacob , las vegas - ebay , Läppstift - Lancome (röd orange nyans) Tisha - lo katt - branten.com Pengar , Prenumation på Nylon , Elle UK. Presentkort till H&M (AmericanApparel) Apple Mac book , London baby London. (förlängt veckoslut i London)

SVAR DEL 1

berätta hur en dag i ditt liv ser ut ?berätta hur en dag i ditt liv skulle vilja se ut? du är bäst ellen
En dag i mitt liv. Vaknar när klockans visare står på ynka 6. Tar en morgon dusch , klär på mig det jag valt dagen innan (för att undvika panik) Åker till skolan med pappa. Slutar skolan oftast 2 eller 3 , hemma vid 4 tiden. Sedan bloggar jag ,äter,sjunger,ritar,lyssnar på musik,eller så åker jag med vännerna till stan och shoppar , eller så myser vi på cafe´
Mitt liv skulle få se ut så här just nu : Skulle vakna klockan 10 , till solens sken och fåglarnas sång. Äta stort morgonmål på stan med väninna , min apple mac book skulle gå hänga med. Sitta ute i solen , i varm morgonsol. Sedan skulle vil ta några svängar in i H&M och i stora 2hand butiker , vi skulle fynda massvis , eller jag iallafall. Sedan skulle vi äta middag med större gäng vänner på kvällen och sedan skulle klackarna på mina chloé styras mot dansgolvet.

elin kling eller sofie fahrman? pixie geldof eller peaches geldof?
rumi a fashiontoast eller alexa chung? Whitney Port eller Lauren Conrad?
Bästa fotograf?
Elin kling , ingendera av pixie eller peaches , alexa chung , whitney port , dan martensen.

om du har kysst nån, vilken var ditt livs bästa?
Sanningen är den att jag inte har haft en pojkvän sedan jag gick på sexan. honom ville jag inte ge mina läppar till , han var som ett svin. usch , själv tanken får mig att må dåligt. Inte på fester heller. De har bara inte hänt.

Hur mycket shoppar du för i månaden? Vad ska du gå för gymnasielinje? Vart bor du?
Favoritaffär? Favoritblogg?
Det försvinner typ en 1000 lapp varje månad från mina fickor. Jag skall gå i gymnasiet i Finland och jag bor nu i Finland. Jag shoppar helst på H&M eller 2hand. Billigt är bäst. Helsinki10 är underbar butik den med. Jag har många favorit bloggar men majalok , thatshot , imilk och alma har de speciella.

vad kul! :) hmm! vart bor du och hur gammal är du? stilikon? vilka bloggar läser du? :) puss
Jag bor i Finland just nu och är 15 snart 16 år fyllda. Jag har ingen speciell stilikon som jag avgudar , typ Erin Wasson då (hon är ju min gud) Mary Kate olsen också. Jag läser upp till 67 bloggar per dag.

vilken bloggare skulle du vilja träffa ?Vilket är ditt dröm paradis ?
Var vill du bo när du blir stor ? vad heter din bästa , vän , har du bild ?
har du pojkvän?bästa mat ?
sämsta bloggare , som du läser bara för att läsa ? heheh
Oj då. Jag skulle vilja träffa er allihopa , kan inte välja finns så många. Mitt dröm paradis är mauritsius eller NY. Jag vill bo i NY när jag är stor, de har jag velat sedan jag var 8 år gammal. Min bästa vän heter sarah men har många andra fina också. Nej jag har ingen pojkvän , han skulle ju gärna få hitta in i mitt liv , mysa , krama oh de skulle vara fint. Min bästa mat är grillmat , majs är så gott. Jag läser inte bloggar jag inte gillar.

ohdu, det låter mysigt det :)
1.kan du inte visa bild på micki? Hon verkar urtrevlig :) 2. favoritmat?
3. favoritplagg? 4.favoritaffär?
5. favoritbloggar?Puss!
Jag har ingen bild på henne på min dator , men kan väll be henne skicka en. Hon har iallafall ett super stort leende och skrattar helatiden , hon är dösöt. Favorit mat är grillmat och china food. Jag har många favorit plagg men söta korta klänningar och höga klackar är ett måste för mig. Favoritaffär : H&M och Helsinki10. Favoritbloggarna är imilk , thatshot och majalok. Puss på dig också.

Om hela världen skulle gå i en färg, vilken skulle det vara?
Hur ser ditt liv ut om tio år?
Om du fick sno någons yrke, vems skulle du valt och varför?
Och till sist: Chloé eller Miu Miu? Kramkram/Elin

Jag älskar färgen svart , men skulle inte villa att världen skulle gå i svart. Den skulle få vara transparent, genomskinlig. Mitt liv om 10 år , då är jag 25 år gammal ,har världens finaste pojkvän. bor i NY eller i Sverige mitt i stockholm , jobbar som stylist och har en mysig lägenhet. Har världens bästa vänner och har kanske tillochmed ett barn vem vet. Jag skall leva lyckligt och må bra. Elin Klings jobb som stylist skulle vara livet. Eller whitney port i the hills , som först jobbade på teen vogue och nu som stylist. Nej nej varför fråga den svåraste frågan , jag kan ju inte välja , jag är ju helt kär i miu miu väskan och i chloé skorna. Tyvärr kan jag inte välja!

secondhand och vintage ? vad är skillnaden.
Vintage är liksom flera 10 tals års gammla plagg , plagg som tillochmed existerat i början på 1900 talet , som automatiskt får ett högre pris. Så med små , lätta ord är vintage gammalt och dyrt. secondhand igen är billiga plagg som kan säljas för under 20 kronan , kan vara använda H&M plagg från i höst som någon vill skänka bort som kostat 200 kr men som sedan säljs i 2hand butik för 50 kr. Jag älskar 2hand.

Kommer du att flytta till Finland? Hur känns det?
Jag har redan nu flyttat till Finland , blev tidigare än tänkt. De känns helt okej faktiskt , många fina vänner här. Kommer åka till sverige ofta också , och kanske gå 2 an i gymnasiet i sverige.

second hand eller nygjort ?hur hög klack kan du gå i ?
drömmer du om att göra i framtiden ?favoritkategori på din blogg ?
ha det underbart, puss
Jag får säga secondhand , ingen annan går i samma fina plagg , det är billigt och man hittar alltid något fint för super fina pris.Jag kan gå i 12 cm. Jag drömmer oftast om framtiden , om att bo i stor stad , jobba som stylist , ha fin pojkvän och många vänner , bra relation till familjen och sen senare få barn , med vackra namn. Jag gillar their closet som kategori på min blogg , får inspiration , mycket inspiration och tror ni som är mina läsare också får det. Sedan får jag oftast många fina och underbara kommentarer för vad jag har på mig så kanske my clothes också. Puss

först måste jag tala om för dej vilken bra blogg du har! men sen undrar jag hur man kan få en sådan snygg bloggdesign? puss
Nej tack söta du. All credd till fina lina som jobbade ihop en fin header åt mig. (francais.blogg.se) hon är fin.

Grrr jagälskar Irina.Men nu en fråga. Har du någon dold talang? Isåfall vilken? kramkalas
Nej de har jag inte , tyvärr.

ASK ME

image1153

Jag skall babysitta idag. Käka popcorn , baka chokladrutor , kolla på hitta nemo och superhjältarna med kidsen. skall vara en riktig super barnvakt , sådanna jag alltid drömmde om när jag var liten tös på tre år. Jag kommer titta in här på bloggen later tonight , eller kanske först imorgon, så nu kommer jag starta en frågestund här på bloggen. Alla älskar vi väll inte de? Fråga många frågor om allt mellan himmel och jord. Ha en underbar vår dag , lägg er ute på gräset , med gamla modette.ät massvis med glass , och sörpla iskalla milkshakes , det är ni alla förtjänade. Puss. Fråga på!

Hi there. Today I'm not sitting at the computer instead I'm going to eat a lot of popcorn and watch finding nemo with two baby girls. (I'm going to be the best babysitter ever) So when I'm gone , you may ask me whatever you want. A little queastion game. Hugs and kisses , your ellenh.


CHARLOTTE RONSON



wow. Höst 2007 med Charlotte Ronson.
Viden är kärlek för mig. Så skall jag se ut när jag åker gula taxi i Nwe York , där jag bor om fem år. Har en fin pojkvän jag gillar att kramas med. Vad fint  !Jag är glad nu också. Några biffar och några majs kolvar rikare , min mage. Jag och min mamma har kollat på så skall det låta , typ mammas favorit. Oh vad tårarna var nära när Frida Öhrn (Oh laura) sjöng sin sång , release me. Hon var strålande , annarst skulle jag ha stängt av burken direkt. Bara jag kunde ha likadann röst , iallafall lite av hennes hesa röst. Vill inte låta som en kråka , inte mer. Hon hade på sig en bakelse också , en rosa. Ville bara äta upp den. också

WONDERFUL WORLD

   image1143

Idag är jag sjuk. Ligger inte i sängen under duntäcke , nej verkligen inte. Sitter ute i solstolen just nu. Ny tvättat hår , favorit blus på kroppen , en uppäten glass skål bredvid mig. 4 färska jordgubbar kvar. Rayban lookies på näsan och bra och skitig sommar musik från tidigare år i bakgrunden. Just nu spelas love is wicked. Oh om jag alltid kunde vara sjuk. Nu skall jag läsa lite gamla elle och sedan skall jag med pappa till butiken , köpa grillmat. Puss


WASSON ERIN WASSON

image1139
image1140
image1137
image1138

Hon är lite som en gud för mig. Minus skägg och långt vitt hår då. Så ritade jag gud på dagis. Han satt på vitt moln , hade flera meters skägg och skapade godis , dockor och söta klänningar. Jag tror inte på gud , men jag tror på Erin. Omtyckt av kameran , en av världens modeller och en prick på högra sidan ovanför läppen. Ett perfekt paket.
Sedan är Dan Martensen som står bakom kameran i dessa bilder också en andra hands gud för mig. Min nya favorit fotograg. Ser ni , jag har lärt mig fotografer. Nu kan jag typ över 10. Nu skall jag ut på balkongen , lyssna till timbaland - scream. Jag skall också göra upp en partion glass med färska jordgubbar. Idag skall pappa grilla. Majs och biff. Imorgon är han ett år äldre , min far.

VÅR SOL OCH UTESERVERING

image1119

Nu back on track. Tack och lov , började typ skrapa upp tapeterna , blogg.se suger verkligen. Idag har jag investerat fått tre farligt fina kärlekar. Först sprang jag in på H&M och drog ner ett randigt stort linne , det som elin springer runt i , kommer vara såå fint under skinnjackan. Sedan sprang jag in till glitter och köpte mig ett par urban outfitters kopior , dom är skrämmande lika(svarta) mitt hjärta smalt , jag jublade av glädje och blev alldeles vild (fast de är jag och micki alltid) Sedan sprang jag in till Gina där jag köpte mig ett par ray ban wayfares lookies. Imorgon får ni se allting på mig. Jag hade sällskap på stan , världens underbaraste tjej som får mig att skratta så tårarna rinner. Micki.Vi satt på uteservering , jag invigde mina urban outfitters lookies i plus 16 grader. Jag har dessutom gått och köpt mig en miu miu. Kan inte förklara hur lycklig jag är. Nej fan tårarna kommer upp i ögonvrån , de där var ju fan mitt första april skämt!Fan med mig! Nu skall jag äta glass , det får man en vårdag som denna!

Dessutom är jag så otroligt glad , det kommer kanske hända något i slutet av april , i några dagar. med underbara sarah. Håller det hemligt än så länge , inte solklart. Nu blir det the hills och elin på the voice (kanal 5 webtv)


RSS 2.0