JENNIFER

image714

Snygging ju ! Jag har hittat min nya favorit. Jennifer , hon är grejen värsta grymma tjejen , med finaste stil. Hon har coolaste brillorna , jag gillar dem skarpt. Dessutom äger hon en fin päls , ett par så snygga vagabond skor ( precis ett par sådanna vill jag ha ! ) hon äger skinnjackan , den perfekta , ja listan är oändligt lång. Ni bara måste checka in.

Ingen outfit idag heller , jag är fortfarande sjuk och myser i oversizat. Imorgon No Bloggning , sköter små rumpenissar ( mitt favorit ord ) ett par busiga kids. Nu blir det pannkaka och blogg läsande. Oh vad skönt att vara sjuk , jag äter glass och myser under täcket. Jag lyssnar på 2 underbara sånger denna och denna ( lyssna ) snart kommer mamma med choklad och linas kvällsbok , bästa filmen ever. Tipsa om låtar och bloggar , tack.


SOCKER OCH SALT


image712

En nypa socker en nypa salt typ ? kjolen står för sockret och bootsen och skinnjackan för saltet. Get it ? Jag har tjatat om hur mycket jag älskar missmatchat , en blanding av sött och kraftigt maskulint. Jag älskar söta blommiga , tylliga klänningar och kjolar matchat med något tufft som en skinnjacka eller med ett par leriga , nästan klumpiga boots. En tio poängare ju. Imorgon lovas outfit , tror jag.

kjol - topshop , bruna boots , body - Topshop , ring - Topshop , skinnjacka - Topshop ( kolla in luvan , grymmt )

TREND ALFABET

                                               
                                    U - URRIGNING I RYGGEN


image705


                                               V - VIPPIG KJOL 


image710


                                           W - WAIST MARKERAT


image707

                                                  PASS PÅ  X 


                                                    Y - YLLE
 


image708

 
                                               Z - ZERO DEGREE


image709


Så tog det roliga slut. Nu om ni vill kolla in det  färdiga alfabetet är det inte svårare än att klicka på trend alfabetet i kategorierna. Nu vill jag göra mer alfabet , har tänkt ett blogg alfabet eller sedan något annat kul. ( tipsa om något kul )  Vilken trend gillade ni bäst nu då ?

pics. Alma , Moderniteter , Rar , Linn , Cecilia + topshop , style , elle och från andra fina sidor. Om inte okej att jag stulit era fina bilder , hojta till !

SNÄLLA TOMTEN. 1


image704

Under dagens lopp har jag badat i tidningar , sjunkit i inspiration och svävat runt på fin fina bloggar och mode sites. Aldrig i hela mitt liv har jag önskat så här mycket av lilla söta tomten , aldrig ! Kom ihåg , detta är part 1. det finns fler till och med 3.

koftor . skinnpaj . Fjädrar . wedges . jackan ( vinter jackan , still looking for the one ) body . fuskpäls. ringar ( en vit , en svart , en lila och en som drottningen lika gärna skulle kunna bära , med pärla i mitten och små stenar runt omkirng ) kort kjol med volym . knästrumpor . luella inspirerad party blåsa. prada nörd glas. Acne plagg. tyllkjol. strumpbyxor. grått, svart.


Vad önskar ni er ? vad står högst upp på eran lista ?


TYLLKJOLEN


image701

 Tyllkjol - Topshop , mc boots , Tajt blus - Topshop , turban - Urban outfitters


Jag vill vara en Prima Ballerina , dansa runt i den och i mina mc boots. Turbanen skall sitta fint på huvudet. Jag skall ha kjolen , finaste någonsin.  Hur skulle ni använda tyllkjolen ?


JULMYS


image700

Öser lite bilder på min favorit Am lul , hon har ju faktiskt en own kategori. En ganska tom en , nu skall det bli ändringar skall börja ösa på lite mer på Am lul. Hon är ju faktiskt helt galet grym. Håret är rena rama drömmen och kläderna , ja ni ser , finaste någonsin.

Idag har jag packat , och besökt ikea , har letat som en galning runt stan efter söta korta klänningar att ha med rockiga , smutsiga mc bootsen , men icke sa nicke. Letandet fortsätter. Idag har syrran och jag druckit glögg , ätit pepparkaks deg , lyssnat på julsånger och dansat runt i stora ylle tröjor och sockor , julmys med andra ord. Julen är verkligen nära. Dessutom har vi ätit indiskt framför lilla nordiska melodifestivalen, vi har alltid kollat på det med syrran , en tradition.

TREND ALFABET


                                                 P - PÄLS


image693

                                                  Q - PASS PÅ Q



                                                   R - RINGAR


image694

                                                   
                                                  S - SKINNJACKA 


image695

                                                   
                                                  T - TROSAN


image696


Oh vad jag gillar detta . Gillar allt. Vilken är eran favorit ?

Päls : Underbart varm och skön , föredrar en i fusk. Skall vara så där snyggt halvlång.

Ring : fulaste kollaget ever , men får gå. Jag älskar ringar , finns så fina. En tråkig outfit kan bli snygg med hjälp av en ring , det är otroligt tycker jag.

Skinnjackan : oh vad jag gillar er , letar fortfarande efter den perfekta. Så snyggt nu i vinter , älskar när man stoppar under flera mysiga koftor under  , blir lager på lager känslan , ni vet ?

Trosan : snyggt snyggt. Kanske lite o praktiskt men snyggt är det ju. Party plagget av största mått. Den perfekta hittar man från Acne. 

BAKTERIERNA HAR ÄTIT UPP MIG.


 image1422

Kass uppdatering , I know. Men jag mår skit . Jag tror jag har svalt en katt som vill ut , den klöser , river och skrapar i halsen , jag har jätte ont.  Det känns som hela jag väger över ett ton , kan knappt hålla upp ett glas. Jag fryser och har hett( någon som kännt det förut ? ) Jag VILL sova , jag får INTE sömn. Jag  tror visst jag är smittad , har fått vinter förkylning , bakterierna har ätit upp mig. Usch fy blä , har typ det sämsta imun försvaret ever. Just nu sörplar jag tredje koppen te, jag hatar te , men det tycks vara det som hjälper. Går klädd i stor söndrig tisha , halsduk , bara ben och massor med sockor , säkert 30 stycken. Värför kan jag inte vara vacker och kry som Mary Kate ?

Visst är bilden underbar ? God natt mina söta

TREND ALFABET


                                              K - KNÄSTRUMPOR


image685

                                                    L - LUVAN

image686

                                                    M - MINI KORT

image687

                                                   N - NÖRD KÄNSLAN

image688

                                                  O - "  OVÅRDAT HÅR  "

image689

5 bokstäver till  , nu är vi över halvvägs i alfabetet. Dessutom missupfatta inte de där med ovårdat , jag älskar trissel trassel och det ser så där sjukt snyggt ovårdat ut. Mary Kate , Cory Kennedy , Karoline är tjejer som passar utmärkt. Dessutom kolla in henne hon är för fin i håret , påminner dessutom lite om fina Karoline

                                           Vilken trend gillade ni bäst ?



TREND ALFABET


                                            H - HUVUDBONADER


image681

                                             I - INSVEPT I HALSDUK


image682

                                              J - JACKAN , ULL JACKAN


image683


                                        Vilken trend gillar ni bäst ? 

Jepp så nu har vi A , B , C , D , E , F , G , H  , I och J färdiga , om ni vill kolla igenom är det bara att kolla in på kategorin Trend Alfabet. kram.



TREND ALFABET


                                                  D - DUNJACKA

image674


                                                   E - ENFÄRGAT

 image675

                                                  F - FJÄDRAR

 image676


                                                  G - GLITTER

 image677

                                    
                                     Vilken trend gillar ni bäst ?



KLÄD STÅNG


  image668

 image669

image670

image671

image672

image673


Många bilder . Denna underbaring köpte jag på ikea i lördags , hann pyssla med den på söndag och hängde packningen på stången för att se hur snyggt det blev, sedan var det bara att dra ner allt från byglarna in i kappsäcken och sedan dra iväg till Finland. Nu vill jag hem , jag vill sitta i mitt rum och titta på den vackra kläd stången , jag vill åka hem.  

Imorgon blir det Gina Tricot öppning och då hoppas jag , på fynd , massor , som sedan när jag kommer hem kan hänga på min alldeles egna klädstång.



TREND ALFABET


                                                 A - ANKLE BOOTS 


 image661

           
                                                       B - BABUSHKA


 image662

                                                      C - Clutches


image663


En ny kategori. Trend alfabet. Det är liknande som Almas men min handlar om trender , tings jag gillar om inte älskar ! Jag älskar att göra kollage och har länge tänkt på denna idé , därför tänkte jag att ett alfabet som detta kan vara skitkul , hoppas ni gillar att läsa.  Jag skall försöka stoppa in en outfits tomorrow men jag är under skit stor stress , praot är precis som UGLY BETTY , alla talar skit och alla stirrar och glor , inte kul alls , jag är svin trött och förkyld som bara vad. Nu blir det ben & jerrys och popcorn. Vi skall läsa Elle , nya Solo och vogue med syrran och ringa in ALLT vi vill ha , på fredag vankas det mega shopping.

Hoppas ni gillar detta , imorgon kommer mera och troligtvis en outfit , jag saknar era snälla snälla kommentarer som värmer så in i sjutton.



FASHIONGIRLSOFIIE


image659

Sofiie också känd som fashiongirl , en tjej med stort hjärta för kläder och mode. Hon har verkligen dröm stilen. Gillar hur hon kör feminimt och maskulint ihop ( hatt och mc boots med mönstrade söta klänningar , guld hårband och pälsjackor , resultatet blir alltdi full träff ! ) Hon ger mig massor inspiration och massor med krav , jag vill ha mc bootsen , klänningen med dragkedjan , pälsen , hatten , klänningen och hennes kavaj , hon är förövrigt den som jag tycker klär sig bäst i kavaj. Hon är en fin fin tjej, en tjej med värsta dröm garderoben.

http://sofiie.webblogg.se/

ps. befinner mig i Finland just nu , skall praoa här i 2 veckor , skall jobba på Clamos studio en modell agentur kommer att bli fett med skoj , får söka kläder till photoshoots och hjälpa till när modeller fotas. Andra veckan får jag välja kläder till photoshootsen , får vara stylist i en hel vecka. Det är apnice tycker jag.
Ingen ändring i bloggen , outfit och kollage som vanligt , tog min kära dator med som jag inte kan leva utan , så uppdateringen sker normalt  . Jag är superduper pank men kommer oberonende att shoppa en hel del , syrran påstår att det finns billiga mc boots och att klänningarna med dragkedja just först har kommit till H&M , så chansen är stor att jag köper hem en. jippyi ! kom ihåg checka in sofiie



HEJ HEJ ALMA HÄR !

Yes, jag (http://almah.tjejsajten.se/) gästbloggar lite på Ellens blogg idag! Nää, men jag ska trixa lite med hennes design. Mycket möjligt att den kan se lite knas ut under tiden, så att ni vet typ. Pussssen!

UPDATE : nu är allt klart , snygg va ? tack du super fina Alma , jag är mer en 100 nöjd !

EN DOS INSPIRATION

 
image647

En liten dos med inspiration som innehåller massor med inspiration. Jag är hög på inspiration , verkligen. Just nu inspireras jag massor av systrarna Olsen , bär upp mycket päls , nitar , hattar och annat som faller mig totalt i smaken , Acnes nya kollektion ( nya och nya , ganska gammal är den verkligen ) är jag totalt förälskad i , skinnkjolar , färgade strumpbyxor , boxade tishan , allt finns att välja och vraka på. I höst , vintern gillar jag mörka , dova färger men lite kulör skall det också finnas , skulle gärna ta och sy upp en party blåsa som den i vänstra övre hörnet , men jag varnar er ni vill INTE se mina sy skills. Kavajen är het , jag har en sådan I know , men en lite mindre skulle sitta perfecto på en tubklänning ( som bilden i mitten ) Jag är totalt totalt totalt kär i våfflat och " ovårdat " hår , det skall vara trissel trassel tycker jag.  Dessutom är jag svag för vagabond skorna längst ner , jag har älskat dem i flera månader nu , nu har jag bestämmt mig JAG SKALL HA DEM . Tänk så lite bilder kan inspirera så mycket , underligt , but i Like.

OVER AND OUT !



SNYGGIGT


 image646

                        kolla in M I T T B E N A N , fan vad sickens snyggt



SOMMAR 2008


 image643
 
SUPERDUPER GLAD , nu är äntligen resan till California beställd , vi åker på sommaren stannar för 3 veckor . Bara jag och min underbara Micki , vi bor på hotell , slöar på stranden med vogue , dricker parasoll drinkar och kalla milkshakes,  blir pepparkaks bruna , och går klädd i kort och färgglatt. äter underbar mat och shoppar loss så det skriker. Dessutom blir det besök i vattenpark , på disneyland och hollywood walk of fame. Tänk er 3 veckor i underbara Califronia , kan det bli bättre ? lite plugg , men what ever . Jag vill ha sommar nu

PS. dessutom är jag en kavaj rikare , ni får se imorgon

OVER AND OUT  !


RSS 2.0