NYLON AND FRUIT SMOOTHIE

image1118

Grattis Lillasyster. Klockan blir sommartid i natt , tror den visar halv ett redan om man räknar sommar. Då får man säga grattis till dagens födelsedags barn. Grattis Alma och grattis Karoline. Ni är fina. Farsgubben fyller år nästa söndag och jag fyller år om två veckor på måndag. Många birthday prinsessor och prinsar. Idag har jag suttit ute på balkongen , tagit sol och läst nylon , sörplat frukt smoothie och lyssnat till Joe Brooks. Vårdagar är verkligen alldeles för fina för att förklara. Datorn kan slänga sig i väggen , våren is the new black dress.

NOT WITHOUT MY SHOES

image1108
image1106
image1107
image1109
image1110
shoes shoes shoes in my heart.
Jag är proppfull med föda. Klarar sommaren utan mat , galant. Ser ut att vara i nionde månaden vänta femlingar. minst. Just nu sörplar jag på en cola, en cola med iskross och med citron skiva. Jag har svullna ögon , de har syrran också. Vi kollade på brokeback mountain. Första gången efter Heath Ledger lämnade världen. Gud vad vi grät. Syrran snyftar fortfarande. Tröståt ben and jerry's på sidan om filmen. Brokeback mountain , typ världens finaste film. Nu skall jag dyka ner under täcket med datorn i högsta hugg. Ciao. Imorgon fyller lil sis 12. Hon blir stor hon.

FREDAG

image1105
Idag har det städats. Har krypt på mina fyra och letat damm klädd i sopsäck. (pappas gamla trasa) Dammet ville leka kurragömma , jag fick leta. Bästa stället att gömma sig på var under mattan. Nu är det inne i magsäcken , dammsugarens magsäck. Att städa är inte min grej , men mitt rum började se ut som ett rått paradis , råttorna skulle ha stortrivats. Pizza låda , glasspapper , chips påsar , tidnings klipp , kläder , skor , lite till glasspapper. Allt låg på golvet. Inte så mysigt. Jag skall laga mat åt syster idag , jag bjuder på min bravur (?) lövbiff och pommes. Kryddsmöret glömde jag på butikshyllan så jag får ta och blanda ihop en klick smör och experimentera med olika kryddor. Jag har också bakat , nej inte chokladrutor denna fredag utan en god kladdkaka , det rinner choklad ur den lika mycket som det rinner vatten ner från vattenfall. Himla fint. Syster skall köpa Ben and Jerrys också. Och cola såklart.

BEAUTIFUL

image1099

Jag har också gått och förälskat mig i denna tjej. Ruby Aldridge. wooooah

KÄRLEKEN

image1090
image1091

                                         My new lovely leather jacket. 
                              Rutblus , potato nose och vagabond skor.


SPRING

image1088

image1089


Så här ser jag ut i vår , det har jag bestämmt. Idag fick jag min skinnjacka på posten. Jag gick till matbutiken med den , jag stor älskar den , den är fin. Jag köpte en godispåse för att fira den , lösgodis. Skinnjackan skall jag köra på kort kort klänning , lager på lager känsla , meaning många koftor på varann. Sedan virar jag min lagom stora halsduk några varv runt skallen. Jag kommer drunkna i kläderna. Man vill ju inte frysa rumpan av sig , fast jag kunde verkligen göra det, frysa rumpan , iallafall i några dagar , så fin är den. Om man vill vara fin får man lida pin , så säger jag. Bild kommer.

NIGHT STARS ANS MORNING SUN

  image1055     

 Klockan tickar framåt. Den är snart två. Jag skall vakna skit tidigt , redan klockan sex. Jag talar med maja  ,vi talar om livet. Om framtiden. Maja skall bo i Paris jag i New York. Jag vill sluta skolan och jag har kommit fram till att jag har prinskorvar till ben. Mindre trevligt. Nu skall jag snacka lite till tills ögonlocken faller ihop. Ni är fina , ni mina läsaren de var de jag ville säga från första början. Miau.

A LITTLE BIT SLEEPY AND A LITTLE BIT JUMPY

image1050
chadwicktyler punkt com.
Idag har jag tittat på king kong , filmen är väldigt lurvig och väldigt mysig. Jag stor tjuter alltid , jag gråter stora floder. Idag tog kinder äggen slut , skålen var alldeles tom. Började nästan lipa där också.Jag bakade choklad rutor istället , jag blev gladare och magen blev femton rutor fullare. Som tyvärr inte kommer resultera sig som rutor på magen utan mer som bilringar. Beach 2008 , hejdå. Just nu är jag pigg och trött , allt på samma gång. Skall hoppa i sängen lite grann och sedan soma sött. Precis som ovan. Imorgon lär jag titta in i rutan också.

CHAPEL OF DAWN

image1048
tisha , glajer - wesoldout. motorcykle känga , kavaj -topshop , strumpbyxor
Okej. En lös kort kort tisha under öppen kavaj med uppkavalde ärmar. Ett par strumpebyxor och två snygga grabb kängor på fötterna. här och här. snackade skorna. Ett par kalas fina glajjer från we sold out. och mittbena mitt i prick och morgontrassel i håret. Rött kladd på läpparna. Så tänker jag välkomna vårvädret. En miu miu väska på axeln och det är pang puff fantastiskt. Sängen näst. Glad påsk mina hjärtan. Ni är lika fina som kinder ägg.

ETT SKEPP SKALL KOMMA LASTAT MED

image1045

Klänningar/tunikor:
klänningara is the shit. blommiga minst fem stycken och massor med andra tunna korta
Kjolar: vippiga tajta och höga. Allt duger.
Byxor/Jeans: Sommar och Byxor hör inte ihop. Men i vår skall jag satsa på ett par jeans , tajta och kanske ett par chinos.
Toppar: Transparent. Helst ett transparent blommigt ihop. En tisha med barnsligt tryck också. Oversizat.
Blusar: En rutig och en farfars tröja , dom är så fina , jag tröttnar aldrig.
Jackor/koftor: Kavaj. I vår skall jag hitta den perfekta. Sedan väntar jag ju på min skinnjacka.
Skor: Mina höga vagabond i vår , gladiator sandaler i sommar. Sedan skall jag köpa många nya skor som jag kan stoppa fina strumpor i. Jag såg en tjej på stan igår hon hade jeans med gula strumpor med söta blommor på i ett par monki skor. Det var så fint att jag nästan dog.
Väskor: Miu miu hjärta jag. Annarst vill jag vara indian och ha en i fransar.
Solglasögon: Kötbullar , ett par runda klot. Sedan rayban wayfares i många färger (glitter next) och några från ebay.
Huvudbonad: Jag har hår på huvudet. Håret skall sitta i toffs annarst får det hänga fritt , lite trissel trassel på köpet. dessutom skall det växa i turbo takt. Isommar skall det bli långt , långt ner till naveln.
Smink: Ingenting. Bara kladd på läpparna och jag är sommar fin , rött kladd.
övrigt: Ett öga hoppas jag på. En klocka , en grabb klocka. Trosor , trosor i mängder. Blommiga är sötast , då skulle jag känna mig som en sommar äng. Jag är kär i alla på forever21.

ALMAS CLOSET

image1037
image1038
image1039
image1041
image1043
image1042

Okej för det första. Alma har två ögon , jag är tre påskägg rikare och fortfarande ett öga fattigare. Almah.tjejsajten.se
En favorit. Ett vackert ansikte med fina fräknar på och ett hår vackrare än någon annans , växer så det knakar. Fin med och utan lugg. Kort Kort , en kofta en skinnjacka och ett par högklackade det är såå Alma. Fantastiska bilder och fantastisk blogg. Garderoben jaa ,  den skulle jag offra stor tån för. Nu skall jag till sjukhuset , en man i vit rock skall kolla ögat mitt , kanske jag får mitt andra öga tillbaka. I wish.

@ DIRRTYGLAM PUNKT COM

image1035
Dirrtyglam punkt com. En päls , en söt adam brody kopia och ett romantiskt Paris.
Jag har ögoninflamation. I vänstra ögat. Jag ser suddigt och det gör ont. Nu skall jag beställa hem en pizza , det får jag , för mat kan jag och ingen annan göra med bara ett öga. En cola får pizza-mannen hämta på köpet. Pizza utan Cola , det fungerar ju inte. Hur dumt låter inte Pizza med Mjölk. Ciao

UNDER COVER

image1033
image1034

" together. Ett transparent linne med blommor på vore fint mer än fint. Perfekt"


LISAS CLOSET

image1032
image1028
image1029
image1031
image1030
image1027

En sötare finare och färgrannare garderob får man verkligen söka efter. Lisa is the shit. Ingen kan bättre än hon. Sug på det ni , och jag med. Hon är bäst. Garderoben ser ut som en fet stor godis butik. Tjusig att bara titta på. Söt som socker hela hon. En blommig klänning , en skinnjacka , en stor halsduk , ett par maskulina skor och en stor ring på fingret , det är såå Lisa.


Min kamera har varit åldring nu i flera år och bestämmde sig för att för en vecka sedan. Nu efter allt sörgande(not) har jag bestämmt mig för att gå vidare , en ny bebis skall jag ha. En som Lisa har jag tänkt. (hon är ju bäst på att ta kort ockås) kolla här eller där. Tips på andra kameror , tack. Hjärta.

160308

image1018
Congrats Gala. Tjugotvå år gammal och världens fina tjej.


Igår åt jag kladdkaka. En klick vanilj glass på sidan och det blev perfekt. Idag har jag investerat. Godsaker. Inga dieter här inte , först efter påsk. Jag har köpt chips och dip och femton stycken cola burkar. Jag skall lära syrran att äta chips och dip och sörpla cola med iskross där på sidan. Det är paradis. Vi skall titta på American Idol också. Två veckor nere i Italien skall vi också beställa , på internet. I sommar skall vi lata oss och bli bruna , på någon strand i Italien. Sedan skall vi åka upp till Rom i tre dagar och shoppa loss och sitta på ute café.Då skall jag investera en miu miu. Det blir först uderbart , kladdkaka kan slänga sig i väggen.

MY BABY LOVE CHLOÉ

image1011
image1012

Chloé skor. Inte på mina fossingar , tyvärr. Skorna var huvudpersonerna i min drömm i natt. Jag var lycklig. Jag bodde i Paris i en lägenhet med blommiga tapeter. Och hade världens sötaste pojkvän som talade med en förtjusande engelsk - fransk brytning. "monn namm is Paoloo"  han hade krulligt hår och världens finaste ögon. Jag jobbade på en glassbar och åt banana splits så de rann ut från öronen , han jobbade på marc jacob och hämtade hem tings från butiken varje dag. Jag var lycklig. Nu skall jag baka kladdkaka.

CRAZZY

image1010

en knut på magen en grov dragkedja och ett par gubb skor. Mer än det behövs inte.



MICHAELAS CLOSET.

image1005
image1006
image1007
image1009

Efter ett långt tänkande valde jag Michaela. Hon får inviga hela skitet. Hon var ju faktiskt den första modeblogg jag började kolla genom , skrollade dag ut och dag in på hennes blogg, var ganska fast i klistret måste jag säga. Hon var finast och är fortfarande en favorit och lika fin. Hon har en garderob djup som djupaste havet. En riktig dröm garderob. Min garderob kan slänga sig i väggen om man gemför den med hennes. Jag är inte bara lite avundsjuk på hennes Acne tröja , miu miu bag , svin fina kavajen och chloë skorna. Hon är verkligen bäst på de där med skor. Lika bra som Carrie Bradshaw. Alltid klädd i fantastiska skyhöga skor. Hon visar verkligen att skorna kan "göra" hela outffiten.

Ps. Klottrade ihop kollaget på 10 minuter , ser ut som skräp , jag vet. Nästa gång skall jag göra bättre.


WELCOME IN TO THEIR CLOSET

  image998
  image999
  image1004
  image1003

Hej. Här är ett smakprov på vad som komma skall. THEIR CLOSET. En ny kategori , kommer hittas bland alla andra kategorier som ni hittar om ni tar en titt mot vänster spalt. Jag kommer ta en fin titt in i andras garderober , tyvärr inte så där underbart live utan genom bilder , men det är fint det också. Jag börjar så här lämpligt med modetter. Mer av modetters garderober kommer ni få se mycket i framtiden också , detta var ju bara ett smakprov , kanske någon som kommit på idén med nya kategorin , det var iallafall det som var meningen.Nästa gång kommer jag dyka rakt ner i en bloggares garderob, ni får vänta och se vem som dyker upp först , kanske redan imorgon. (ps. om ni har en önskan vems garderob ni skulle vilja se är det bara att tipsa på i kommentarsfältet nedan) Då kör vi igång då, är ni med? 
   
ps.
har gått och blivit kär. Allt där uppe är min nya kärlek. Oranga skor och blommiga klänningar , ett par svin snygga runda rayban. ohohOh. Skinnpajen är lyckligtvis påväg hem.  

ONE SPRING ROLL

image996
image997

Våren är här. I strålande sol och femton graders värme, traskade jag hem idag.Jag sjöng av lycka. Fåglarna sjöng de med. solgasögonen fick sitta på näsan , äntligen. Idag har jag äntligen beställt  hem en skinnjacka , kan ju fan inte gå omkring och svettas som en blöt hund i vinter kappa. Det går inte. Det blev h&m's fejk skinnpaj. Den skall sitta på , på en fin söt kort klänning och halsen skall vara in-virad i en stor tjock halsduk. Det kommer vara fint. Annarst kommer jag se ut som Karoline hela våren. Nästan iallafall. kort kort och lager på lager. En maskulinus skall jag också hitta , en gubbig klocka som får sitta på handleden och lysa , i solskenet. http://www.modette.se/fashionflash 

LET'S BUY HAPPINESS

   image988
    image989
    image990
      image991
       image992

RETROSUPERFUTURE.COM

Det är måndag. Ny vecka och inga nya tag. Jo verkligen ett nytt tag. Fruktsallad. Min nya passion. Jag exploderar snart , intagningen av vitaminer sker typ helatiden , varje sekund , kanske tillochmed lite för ofta. Just nu åker en till sked in i munnen , igen. Denna gång mördar jag en banan en kiwi och en päron bit. Nu ligger dom snart nere i magsäcken och ruttnar. Jag har mördat många frukter idag , men om jag skall tala sanning känner jag ingen ångran(?) Mindre trevligt är att för stor vitamin intagning tydligen leder till gas problem , stora problem. Så som det nu ser ut så kommer jag troligtvis bli ett fis monster. Hur roligt är inte det ?

KAVAJRANDIGTKLOCKALÄPPSTIFT

image987
klocka - cocoo.se. skor-topshop. kavaj - topshop. tisha - topman. läppstift


SÖNDAG

image986

Igår var jag på fest. Lyckat och mindre lyckat. Jag grät , han grät , hon grät , alla grät. Men många roliga stunder också. Jag och Sarah och Micki var finast.Vi hade smetat glitter i hela ansiktet och hade skit långa lös ögonfransar på våra ganska såå korta fransar , och så hade vi kladdat till det på våra naglar. Silver och guld färg. (som nu sitter fast och som vägrar komma loss) gud va vi tyckte vi var fina. Idag fick det gärna vara lördag , då kunde jag mysa , mysa lite extra. Nu kommer pizza mannen.


FINITO!

S - SOMMARNATT

image982

T - T-SHIRTS

image983

U - UNDERBARA SOMMAR

image984

Okej , jag är finito med alfabetet. Jobbigt och roligt har det varit. Har ju egentligen 8 bokstäver kvar , men jag sprang redan i mål , det känndes bra. V skulle ha stått för västar och W antagligen för Wang , alexander wang alltså. ni fick ju iallafall veta vad ni inte fick se. Vilken var bäst ?

SOMMARNATT: En sval skön sommarnatt i juni. Lång tisha , strumpbyxor under chloé skor , en casio och ett knall rött kladd på läpparna. Eller en söt kort blommig klänning , big size kavaj , höga skor och ett orange - rött nagellack.

T-SHIRTS : Jag är lite av en älskare när det gäller tishas , dom är så bra och användbara. Alla på bilden är från gossarnas avdelning , dom har finare och mer tishas som faller mig smaken. Alla från gossarnas utan dom från AA.Sora tishas is the shit på sommaren , iallafall för mig , mycket mer än ett par sandaler , en tisha , rayban wayfares och lite kladd på naglarna , behövs inte.

UNDERBAR SOMMAR : ja , vad mer kan jag säga än att sommaren är underbar och jag väntar som ett svin. Dessutom vill jag ha en stor goss klocka , den från cocoo är så snygg.

STREETSTYLE

image979

Vi går tillbaka lite i tiden till lite kallare tider , då modeveckan besökte london. London hade snyggaste människor av alla. Mycket pälsar , kavajer , parkas långa jackor , uppvikta gubb byxor , vippiga kjolar , mönstrade plagg och min favorit strumpor i högklackat , det är fint. Vem var finast. Mer fina finner ni på elle.com

SPRING IS IN THE AIR.

image978

Bloggen min har varit med på tv. Med på extreme makeover , kanske någon som såg avsnittet? Bloggen gjorde en operation på head - ern och andra små pill här och där. Mer vårig och färgglad blev min bebis. Nu är jag stolt förälder. Tack till doktor Lina , rekommenderar varmt henne , hon är bäst på de här med design , blogg design. Jag är stolt och tror bloggen känner sig himla snygg och ready för nya tag , mer inlägg och outfits. Imorgon ger jag alla kärlek åt bloggen. Efter sju iallafall. Outfits och många inlägg. Fin - Lisa står för invigningen av våren här på bloggen ,  hon är söt hon och vårigt fräsch. lisaplace.tjejsajten.

OH SATURDAY NIGHT

image974
image973
image972
image970
image969
image968
image966
image965

Jag dör. Mina armar har förvandlats till spagetti och jag har fått värsta stora plommon under ögonen , har ni hört talas om ögonpåsar. Dom är stora , verkligen stora , ser knappt vad jag skriver. Någon spelar dessutom trumma i mitt huvud , det gör ont. Ljuset från datorn gör saken bara sämre , dessutom spelas det ecklig techno musik i huvudet , jag som hatar techno , varför kan huvudet inte spela lite lykke li istället. Jag borde lägga mitt tunga huvud på dynan , som knappt orkar sitta kvar på huvudet men de finns problem med sovandet också. Kroppen min spelar spratt med mig.  När jag ligger täcket fryser jag som en blöt hund , och när jag kryper ner under täcket känns det precis som jag skulle vandra i öken , mitt i sahara i typ sjuttio graders hetta. Det rinner typ lika mycket svett ner för pannan som de rinner vatten ur nigaria fallen. Ni vet världens största vatten fall , tror jag. Jag är alltså sjuk. Idag bjuder jag inte på mig utan på amanda, ena modernitet syrstern. Hon är fin , inga stora påsar under ögonen har hon. Dessutom , jag skall på fest på lördag och hoppas jag kunde se lika snygg ut på dansgolvet som hon på bild1 , men de kommer aldrig hända om jag fortsätter se ut som en sliten kamel.

HEJ

image961

Idag har jag och sängen varit långt ifrån bästa vänner. Har varit värsta fiender idag. Sparkade upp mig redan före 6. Dagen har spenderats med bästa Sarah , och med bästa Ben and Jerry. Cookie Dough var smaken och sitter nu som fett på baken. Mindre trevligt. Just nu sitter jag i soffan och läser om bermuda triangeln. En svart triangel , några hundratusen kilometer stort område. Fartyg och flygplan har försvunnit in i triangeln och har aldrig kommit hem igen. Mindre trevligt och sjukt läskigt tycker jag. Läs om de här. skrajt som fan.


MARYKATEOLSENAFTERCHANEL

image959

Idag har jag och sängen varit bästa vänner. Sov till halv 6 på kvällen , rekord , och ligger fortfarande i sängen + några brödsmulor , några salladsblad och ett sesam frö lite här och där i lakanet. Bjöd nämligen pappas hemlagade hamburgare till sängen idag, och vem klarar av att äta hemlagade burgare eller vilka burgare som helst utan att smeta till alltsamman , inte jag iallafall. Dessutom Mary Kate olsen , fan vad du är snygg , de var allt jag ville säga. ps. Lyssna på denna lil grabb , jag blev en lipsill på typ en minut. Ja tror jag tar och packar väskan och drar ner till afrika och kramar om alla barn. vem hänger med ? Världen är verkligen orättvis.

MODE LISTA

image957

FAVORIT. (mode)

modell:
Jag är kär i många. Cintia Dicker , Ali Michael och fler. Kolla modell kategorin. Jag kan ju inte glömma Mossan heller.
stilikon: Mary Kate olsen och Gala Gonzales (am lul)
fotograf: Jag är skit på de här med fotografer men en vet ja , en super fin : Lina Scheynius. helt fantastisk.
fotolog: Am lul's helt solklart.
blogg: jag gillar många. maja , alma , karoline , imilk och my lookbook är bäst.. Just nu iallafall
tidning: vogue och elle. Elle Uk är bäst. Förr läste jag också typ teen vogue och glamoure. som fortfarande är läsbara.
film: factory girl , vetegentligen inga " mode " filmer. tips ?
tv serie: typ the hills , gossip girl , velvet är också bra.
stad: New york in my heart , London , Paris oh.
modehus: miu miu.
modekedja: 2hand , hm , Acne. Helsinki10 i Finland.
plagg: kort. kort , lösa tishan , koftor , svart.
accessoar: klocka(skall fortfarande ha casion)och ring.
skor: Höga , mina vagabond är så tjusiga.
GILLAR INTE : (mode)
modell: Tyra Banks (fast hon inte är modell längre)
stilikon: Victoria Beckham , paris hilton , jessica alba och liknande , ja ni vet.
fotograf: Visste knappt någon bra , hur skall jag då veta skit fotograf ?
fotolog: alla är bra , vet ingen dålig.
blogg: alla är fina på sina egna sätt. men om ja måst säga så kanske : blondinbella och stinalee.
tidning: frida , veckorevyn.
film: jag har inte sätt någon annan "modeinspirerande" film än facotry girl , så svar: alla andra.
tv serie:
alltså vi snackar dålig mode serie , kanske carolina gynning , fast hon är ju fun.
stad : typ moskva. många dyra märkes varuhus , men inte för mig.
modehus: agnes b. o stella mcCartney de finns många bra och många dåliga.
modekedja: gina tricot , kappahl , Jc. Finna massor. Mer skit än bra.
plagg: leder byxor o sånt som alla går i , blir så tråkigt då. Sedan hatar jag prickigt.
accessoar: halsband , hatar pärlor och små strass smycken.
skor: platta , jag ser konstig ut i ballerinas , lite som en dvärg.

Fick mail från en tjej med namnet nelly , hon ville att jag skulle göra ett test , detta. Helt kul faktiskt. Sitter inte hemma just nu utan hos Femi och Meja , mina skötbarn.Just nu sover dom sött och själv sitter jag i en stol och knäpper på datan på fullt och lyssnar på skit musik från the voice.

RSS 2.0