LITTLE SKIRT

image955

Idag var jag svart. Igen , från topp till tå.  Jag är svart helatiden , känns lite tråkigt , fast svart är min favorit färg. Idag ville jag hellre vara fin i färg. Eller ja , svart med en färgklick hade suttit mer än perfekt .Hade gärna velat skutta runt i kort vippig kjol , grå oversizad smått genomskinlig t-shirt , strumpbyxor , chloé skor, tradera skinnpaj och ett par fint slitna ray ban wayfares , en stor svart halsduk slingrandes runt halsen och en fet stor gubb klocka på handleden. Och knut mitt i prick , på skallen. Oh vad jag hade varit fin. Idag blir det mys med lil sis. Skall kolla rulle och äta chips och dip och dricka massor med cola , vi är äkta cola addicts. Vad skall ni göra , ut och skaka loss eller bara dega hemma framför tvn. För mig blir det deg.

THE ROW

           

De här betyder matte plugg för mig. Förlåt mamma igen , men den där matte grejen fungerar inte alls. Men klipp på the row fungerar toppen. Inspiration , ja inspiration av största mått. Kavajen är så himla snygg i klippet lika så alla skor , kjolar och byxor. Kolla in , fast jag nog tror ni har sätt den tidigare. Kvaliteten på klippet är bara dåligt , skit dåligt. Lika dåligt som att läsa matte. Skall iallafall försöka mata i mig lite matte nu , känns exakt som att mata i sig någon ecklig medicin , som smakar pyton. Men ibland är man tvungen.

ELSASYLVAN

image953

Elsa sylvan gud vad hon är fin. Jag borde plugga matte just nu , men tänker inte göra det , inte än. Tänker beundra Elsa en stund till. Matte boken ligger faktiskt fast och har inte öppnats på hela dagen. Har prov imorgon , omtagnings prov faktiskt. Men matte är något jag inte förstår alls , så det känns inte så himla kul. Men mamma jag skall öppna den snart , jag lovar. Ja tillbaka till ämnet modeller nu , som är mycket mer kul än det jag nämnde ovan. Elsa är fin och tillochmed svensk. Jag gillar hennes ögonbryn. Inte alla som passar i ett par bruna till blont hår , nej verkligen inte alla. Hon påminner lite om suvi , suvi hon är också fin och speciell , på alla fina sätt. Hon kommer nog dyka upp senare. Mamma nu till matten. Hejdå.

VAGABOND SHOES FOR SALE.

image944
image945

TIPS TILL ER ! nu finns älskade vagabond skorna for sale.tradera. In och bjud hem på dem vettja.

1. Grå vagabond skor storlek 39 . Utropspris 500 kr. oanvända. här hittar ni dem.
2. svarta , storlek 39. Utropspris 800 kr. oanvända. här hittar ni dem.

ps. det är alltså inte jag som säljer , utan tipsade bara om dem.

CRAVINGS part.2

image942


Väskor : okej. Jag har big big craving på en miu miu. Har mina favorit modeller och den på bilden är en. Har köpt en väska i svart med ett kort handtag och en lång axelrem , en guld detalj på väskan (lite som på bilden ovan) och i modell "påsig" den är fin men inte riktigt , vill ju så gärna gå och bära på en miu miu. Sedan i sommar behöver jag en liten väska i ljusbrunt. Fick inga indian fransar förra året så en liten mmängd skulle sitta fint. Jag är lite kär , i båda två.

Underkläder , strumpor : okej först till bh.s och trosor. Om jag är fin under känner jag mig fin utanpå också. Jag gillar vackra underkläder med mönster , rosetter och fina färger. Bh:n på bilden kommer från alla våran vän Topshop. Men jag gillar också vanliga vita , mormors trosor upp till navel. det är skönt ibland det också. Sedan har vi ju prada strumporna , knälånga och två färgade. Jag är kär , där också.

Glasögon : kika fyra inlägg ner så ser ni en tjej , en vacker tjej med precis Urban Outfitters glajjerna på bilden.  Har dräglat efter dem i orange sedan i sommras , juni. Nu vill jag ha dem i svart , eller ja ingen skillnad , båda tokfina.

Tisha : Las vegas , marc jacobs tishan. Den är toknice. Jag har visat kärlek mot den en lång tid nu , skulle vilja få lite kärlek tillbaka också. Det var nog söta maja som inspirerade mig och gav mig stora cravings. Fan med dig.

Pjux : Mera ting som funnits vid min sida i vått och torrt. Efter att jag såg dem på Elin Kling förra året 2007 har mitt hjärta haft plats åt dem , och kommer ha en plats tills jag får ett par , iallafall liknande. tips ?

Väst : en stor fin grabb väst , på en lös tisha , några armband och en miu miu på axeln , det är grejer tjejer. Ja och så får vi inte glömma UO glajjerna.

NEJ NEJ NEJ.

image898

Ibland gör jag något som är strängt förbjudet , iallafall för mig. Slösar pengar. För en stund sedan talade jag med min kära syster yster som nu befinner sig i Barcelona. Där det är sommar , där hon kan gå klädd i klänningar och skippa strumpbyxorna. Vi talade om shopping , då jag råkade förbanna mig till henne över att jag inte fattar hur man bjudar hem på tradera och ebay. " Gå in på mina användare och bjud hem " sa hon bara , så dum som jag var gjorde jag det. Jag blev fast i klistret. Alla priser är ju så fantastiskt låga och det känndes inte så himla farligt för en stund sedan att bjuda hem på varor. En tia hit och en annan tia dit. Inte så farligt alls. Jag har bla. bjudit på en casio klocka , 18 kronor Rayban wayfares 88 kr , en klänning 21kronor en annan 62 kronor en grön rutig herr skjorta som på bilden 78 kronor och en väst 58kronor. Ni får se dem sedan om jag vinner. Eller ja , när jag vinner. Ligger just nu på top på alla. skjortblusen , casion och rayban wayfaresen dom skall jag ha , och ena klänningen förståss.
Men ja , hela problemet är det att jag har noll pengar. Kontot är tomt som bara vad , lika så mina fickor. Och jag är skyldig lil sis 600 kr sedan julas , mer än hela kalaset ovan. Bajs. Problemet måst lösas.

MAROCKO

image940
image941

1. En liten bild på den fina trädgården. 2. stranden 3. Lil sis och Arthur , kusin fin. 4. Lil sis tatuering. 5. Hotellet 6. Färgglatt staket 8. stranden 9. Skylt ner till stranden.

Okej. Lite bilder från min resa till marocko.  Finaste resan jag varit på verkligen. Urkassa bilder var det, var så mycket finare irl. Verkligen. Lite så att man skäms när man kollar på bilderna. Men allt är kamerans fel och kanske också lite fotografens , men bara lite. (jag) nu tillbaks till bannern , får se vad det blir.

@LASTNIGHTPARTY.COM

        image937
        image938

Det är käppar i hjulen igen. Det går trögt här på bloggen , jag vet. Men denna gång har jag en ursäkt , håller på att trixa och fixa med bannern. Jag är ganska kass , men lite liv i luckan behövs ju. Nu till våren iallafall. Imorgon kommer ni troligen dessutom få se lite efterlängtade Marocko bilder , snälla pappa har fixat och trixat. tack. Idag fikade jag med micki och nina. Vi åt bagels. Mycket trevligt. Imorgon åker stor sis till Barcelona , mindre trevligt , hon kunde ju gärna ha frågat mig med. Mamma har varit extra söt idag. hon har köpt  lösgodis , mycket också. Nu skall fylla min mage med det och skriva en liten shopping list till måndagen då jag är rik och drar min slöa kropp ut på stan. Garderoben behöver påfyllning mycket påfyllning och jag kondition. Ett orange läppstift lite mot de röda och en mönstrad sjal skall inhandlas. Ja och en randig kort klänning. Inspirationen från bilderna ovan. Adjöken chikas.

SPRINGROSESRED

image926

Våren är här. Tror den är här för att stanna. Knappt någon vinter alls , 2008. Det är fint. Jag är alltså typen av varelse som hatar vintrar. Vintrar för med sig problem , bara problem. Ihop frysta tår , röd näsa , förlamade öron , tjocka fula vinterkläder , electriskt hår , kyla och några fall på rumpan lite här och var på gatan. Aotuch. Imorgon skall jag invinga våren , tror jag. Rayban, klänning , jeansjacka. Fint med strumpbyxor och en tjock stor halsduk till. Eller nja , kanske de får bli den tjocka vinter jackan endå. På lördag skall jag babysitta två prinsessor. Femi och Meja. Då får jag betalt , på måndag skall jag ut och köpa skinnjacka ,de har jag bestämmt. (fast människor säger att jag har för " söt " stil för att passa i en)Jag skall ha skinnpajen med blommig klänning och stor stor halsduk slingrandes runt halsen , ett par ballerina skor och Urban Outfitter glajjer som på bilden. bild. lastnightparty.


TRENDAFLABET

L-LÅNGT HÅR

image920

M - MARNI

image921

N - (a )NIGHT IN SPRING (långsökt , javisst. )

image922

P - PJUX

image923

R - RAYBAN WAYFARE s

image924

Lång tid sen sist. Javisst. Jag menar med trendalfabetet. Nu skall det bli andra kottar i hjulet. Trendalfabet helatiden typ. " Passade " på O och Q denna gång, om någon där ute kommer på något kalas fint så är det bara att tipsa på. Nu blir det biff och pommes. Ciao! ikväll blir det oscar gala , någon som tänkt kika ?
 
ps. vilken var favoriten , favoriterna. , M , N , P eller R

KÖTTBULLAR

     image919

Två grymma tjejer i runda glas. Sartorialist tjejen till vänster. Coolaste på lång tid. Lager på lager  och fint vårig är hon. Glajjerna - skitnice. Köttbulls runda med fina bågar. Am lul igen , i köttbullsrunda brillor hon med. Kopia av am luls hittas på herrarnas , på UO. Lite Elton John eller John Lennon (?) vibbar över dem , lite too much för mig , men hon passar dem perfekt. Verkligen lite snygg hippie känsla i dem. Ett par som på bild 1 tänker jag leta reda på. Skitnice. Annarst är det rayban wayfares som gäller. Nu sängen. Migrän.

CRAVINGS

image913


Jeans : jag hatar jeans. har ingen stor lust att spendera all min verkligen minimala ekonomi på ett par jeans. Men lite av ett basplagg i garderoben är dom ju endå , eller ja kanske inte. Men ett par stentvättade känns rätt , snortajta är ett måste annarst hoppar jag över.

Glajjer : Jag har tre stycken. Ett par rayban , väldigt slitna ,sönder bitna av en arg vovve. Har två andra också från hm , skitiga och slitiga dom också. Dom på bilden är skitnice igen, inte alls slitna och sönder bitna. Leopard printade och bruna från UO.

Väska : miu miu hjärta jag. Den på bilden är fin , men ful färg. Skall ha en i beige eller svart. Blev kär när rar (michaela ) gick runt och bärde på en. Nu har jag iallafall köpt mig en ganska fin kopia från marocko , men den känns inte riktigt rätt. Nu har dessutom Linn gått och skaffat sig en. Avis så sjutton.

Skor : Dom är fina , från monki. Först hatade jag dem nu är jag kär. Ett par knästrumpor under och ett kort linne under jeansjacka.

Tröja : En grå skulle sitta fint. Från Monki den också.

Tisha : Randigt , randigt , randigt. Under skinnjacka/jeansjacka med trasiga strumpbyxor. det är fint.

Jacka : Monki , har mycket fint. Speciellt jeansjackan dom säljer. Kort och sliten så skall det vara. Den från h&m's barnavdelning alla äger , jag med kan verkligen slänga sig i väggen. Monkis jeansjacka is the shit.

Underkläder : allt i ett. Trosa , bh och magskydd  på köpet ( täcker alla bullar fint ) verkligen söt. Bekvämt ? nja de vet jag inte. Kan bli lite problem när man får kiss brott. Men fin är den iallafall , och passar ju bra dem som sällan är kissnödiga.

Kjol : Vippig och svart skall den vara. Kjolen upptill kommer från Monki. Var med och tävlade hos katla där jag surprise vann. vann en kort , vippig kjol i valfritt tyg , svart. imorgon skall jag ta och skicka måtten , Oh vad jag längtar.

ANNE-MARIEVANDIJK

image910
 image911

En dag i Marocko , Agadir , Läste jag senaste nummret av Elle Uk. 2008 march. I solstolen under bar himmel på samma gång jag sörplande i den fantastiska vanilj milkshaken. Inne i den feta fantastiska nummret av Elle fick jag syn på en fin tjej med namnet Anne - Marie Van Dijk. En 22 årig modell från Nedrländerna med vackraste ljus bruna hår. Nästa Kate Moss tänkte jag direkt , och är stensäker på de fortfarande. Verkligen fantastisk.  Bilderna var också helt otroliga , precis i min smak. Ut och köp elle uk. bläddra till sid. 185 och där har ni henne. Om inte kan ni se alla bilder här.

LA CASA CASA DOLCE

image909

väska , armband , klänning - marocko. skor vagabond , kofta hm. Jag är trött , kom hem i natt klockan 3. Jag är inte bara trött utan deppig de är jag också. Saknar Marocko.Saknar , sanden , solen , vinden , vanlij milkshaken , musiken , poolen , hotellrummet (tillochmed) människorna , shoppingen , regnet (tillochmed ) maten och stranden. Allt. Har verkligen levt livet , och vill gärna leva lite till. Två veckor skulle ha suttit fint , mer än fint. fotogtaferat gjorde jag också. En hel del faktiskt, med lil sis kamera , nu fattas bara sladden , som för bilderna in i datorn. vet ja fan i var den är. Hej


GOODBYE

 Bersa » Swedish Elle » 2
 Bersa » Swedish Elle » 3

Nu skall jag hoppa i säng. Allt är packat och klart. Nu får det gärna bli imorgon , fort fort. Nu är jag gone för en hel vecka , jag kommer sakna er. Ni alla är underbara. När jag kommer hem skall jag bjuda på massor med fina fotografier.kanske ni får se några fina filmsnuttar också. Kanske en snutt när jag rider på en kamel , eller när jag dansar magdans. eller nä de vill jag själv inte ens se. Imorgon styrs planet alltså till Agadir , Marocko om någon har missat. Just nu står det 27 grader och full sol på termometern , där inte här. Hoppas ni alla får ett fint , lika fint lov som jag. Jag kan väll njuta och sola lite för er också. Nu skall jag packa ner några gamla modette och söka reda på mina rayban wayfares. Puss på er , ni alla är bäst. bild. lundlund.


STENTVÄTTAT

image907

Lisa i fina cheap monday. Snortajta och stentvättade. Cravings där. Jeans är annarst inte my thing men dom där stentvättade människor går omkring med , dom är ruskigt fina. Kanske på tiden att investera ett par jeans , har faktiskt inte rört ett par sen september. Ja påriktigt ! Nu skall jag packa vidare , sedan senare är det goodbye för min del , för en vecka iallafall. Marocko here I come. Ses om några timmar då blir det äkta goodbyes.

LONDONFASHIONWEEK

PPQ

image905

SINHA - STANIC

image906

Modeveckan rullar på , redan inne på tredje dagen. Talar inte om New York och Danmarks modevecka , nu snackar jag London. Idag rockade Paul Smith , Sinha - Stanic , PPQ , Louise Goldin och Felder Felder , fett. Favoriterna var nog PPQ och Sinha - Stanic. PPQ's lila grädd bakelse påminner inte bara lite utan också ganska mycket om luellas vackra. Sinha - Stanic.  Jag gillar det mästa, tajta fodral och fina fest blåsor , skorna dom är fina dom också. Vad tycker ni P eller S ? jag säger Sinha - Stanic.

TRILLINGAR

              image904

Bara jag skulle vara höggravid , i 9 månaden. Vänta trillingar , en röd en vit och en svart. Skulle ploppa ut precis till min färd till smultronstället , agadir , marocko.  Det skulle ju vara perfekt. Istället kommer de fina trillingarna från FREDFLARE. com där hittar ni mera , finns många att välja på , många i andra fina färger.

THE FUTURE PARTNERS

Jag och Emmi.

" I staden som aldrig sover , bland damm och höga ljud, mitt i Manhattan där bor jag. 21 år gammal och lycklig. I en mysig lägenhet med golv och väggar , en stor obäddad säng och en stor walk in closet.Stora fönster runt omkring i lägenheten med fantastisk utsikt över shopping paradis , skyskrapor , parker och romantiska gator. Några flotta restauranger och starbucks ser jag också , rättare sagt ser jag dem i varje hörn. På 5th avenue där bor jag och några andra hundra tusen människor , på 6 våningen i ett höghus. Mitt lilla kryp in har en fin hall med fina tavlor , ett öppet kök med utsikt över vardagsrummet där jag brukar ligga på mattan , sörpla coka cola light, läsa vogue och värmas av den öppna spisen , medan Lykke li spelas i bakgrunden. I mitt sovrum finns en stor säng, med fina lakan och en stor garderob med massor av kläder , mina mängder av skor har tillochmed ett äget litet rum. Lägenheten är inte stor och inte liten utan lagom och enormt mysig. Jag trivs "


" Jag sätter mig på barstolen i köket äter den nybakade semlan som fortfarande ryker. Bläddrar smått genom NY times , på samma gång en klunk iskall juice åker ner genom halsen då och då. Efter morgonmålet brukar jag ha knappt tjugo minuter på mig förrän jag måst dra iväg så jag springer in i garderoben och rycker på mig det första bästa plagget jag ser. Oftast blir det en kort klänning eller kjol , stuprörs jeans och en lös t-shirt , en aning för stor kofta och ett par höga skor. Min Casio klocka i guld finns alltid på handleden , ett måste för att hålla reda på tiden.Mina läppar målas röda och ögonen blir smått sotiga. Hårets sätts alltingen upp i en lämpligt slarvig knut eller så låter jag mitt långa blonda hår hänga ner till naveln. Jag brukar köra på mittbena , sidolugg känns så himla 2005 hypat. När jag sedan är klar tar jag min beige färgade miu miu väskan från hallen och springer ner för alla 264 trappor i mina 12 centimeters höga klackar. Jag tar en taxi och åker iväg till 4th times square där jag jobbar på modetidningen teen vogue.

ellenh.blogg.se

" Jag vaknar upp efter en hård natt bestående av party med mina killkompisar. Jag vaknar upp i min stora säng, med fluffigt täcke och massor av kuddar. Mascaran har skapat en mörk skugga runt ögonen och håret ligger så där perfekt rufsigt. Utanför hör jag taxi-bilarna tuta och gatumusikanterna spela på sina trumpeter. Jag hoppar ur sängen iklädd en vit liten t-shirt och gråa små pyjamasshorts, fixar en smoothie av apelsin, mango och hallon och dricker den sittandes i det stora öppna fönstret ut mot Manhattans hippie kvarter. Gör mig färdig genom att ta på mig en sliten rock t-shirt, vintage second hand väst och svarta slitna jeans. Samtidigt spelas Arctic Monkeys " Fake tales of San Francisco" i bakgrunden, som jag dansar lite lätt till. Jag släcker alla lamper och är precis på väg att gå när jag kommer på att nya numret av NYLON ligger i gårdagens vita paljettväska. Jag tar med mig väskan och låser dörren till min lägenhet och springer snabbt ut till gatan för att hitta en taxi. Några sekunder senare sitter jag i en taxi körandes av min goda vän Gordon som är en mörk man med sina rötter i Afrika. Han kör mig till samma ställe som vanligt. Jag hoppar ur taxin, ger honom en puss på kinden och har då förgyllat hans dag, enligt honom själv"

" Framme på lunch-stället sitter mina goda vänner och väntar. De har beställt in en stor sallad fylld med vitlökar, parmaskinka, tzatsiki och bröd bland annat. Vi sitter och äter då jag kommer på att jag måste sticka till jobbet. Några kvarter bort ligger mitt palats, redaktionen för NYLON. Jag möts av en sprudlande glad Gemma Ward som just den här dagen ska plåtas för ett kommande nummer. Jag har fixat kläder och allt annat som behövs, så nu är det bara att sätta igång. Min gulliga assistent har fixat caffe latte från Starbucks till mig. Senare på kvällen möter jag upp några kompisar för att hänga i min lägenhet"

Emmi, emmiklemmi.blogg.se

Du ,  jag och manhattan. puss


ICANTEACHYOUHOWTODOIT.COM

image903

Ibland är livet mycket bra. Vet ja fan i om magen mår lika bra , iallafall borde den ju överleva. Den är ju faktiskt tre glassbollar , två kanelbullar , en fylld semla , tre glas cola , ett glas mjölk och två bitar kladdkaka rikare. Söndagar är till för att njuta. Hoppas er söndag har varit lika bra som min.

ps. Am lul , hon har länkat mig på hennes fotolog. Kika. Den högra spalten uner Am lul's links. Gud vad kul.

DIANE CONTERATO

image901

Igen en brasiliansk modell , en brasiliansk modell med fint hår precis som Cintia. Långt , långt ner till naveln , de vill jag ha , precis ett hår som Diane. Visst är hon vacker ? Någon annan än jag som tycker det finns många fina likheter mellan Am lul och Diane Conterato.


TJABA!

image900


" I staden som aldrig sover , bland damm och höga ljud, mitt i Manhattan där bor jag. 21 år gammal och lycklig. I en mysig lägenhet med golv och väggar , en stor obäddad säng och en stor walk in closet.Stora fönster runt omkring i lägenheten med fantastisk utsikt över shopping paradis , skyskrapor , parker och romantiska gator. Några flotta restauranger och starbucks ser jag också , rättare sagt ser jag dem i varje hörn. På 5th avenue där bor jag och några andra hundra tusen människor , på 6 våningen i ett höghus. Mitt lilla kryp in har en fin hall med fina tavlor , ett öppet kök med utsikt över vardagsrummet där jag brukar ligga på mattan , sörpla coka cola light, läsa vogue och värmas av den öppna spisen , medan Lykke li spelas i bakgrunden. I mitt sovrum finns en stor säng, med fina lakan och en stor garderob med massor av kläder , mina mängder av skor har tillochmed ett äget litet rum. Lägenheten är inte stor och inte liten utan lagom och enormt mysig. Jag trivs "


" Jag sätter mig på barstolen i köket äter den nybakade semlan som fortfarande ryker. Bläddrar smått genom NY times , på samma gång en klunk iskall juice åker ner genom halsen då och då. Efter morgonmålet brukar jag ha knappt tjugo minuter på mig förrän jag måst dra iväg så jag springer in i garderoben och rycker på mig det första bästa plagget jag ser. Oftast blir det en kort klänning eller kjol , stuprörs jeans och en lös t-shirt , en aning för stor kofta och ett par höga skor. Min Casio klocka i guld finns alltid på handleden , ett måste för att hålla reda på tiden.Mina läppar målas röda och ögonen blir smått sotiga. Hårets sätts alltingen upp i en lämpligt slarvig knut eller så låter jag mitt långa blonda hår hänga ner till naveln. Jag brukar köra på mittbena , sidolugg känns så himla 2005 hypat. När jag sedan är klar tar jag min beige färgade miu miu väskan från hallen och springer ner för alla 264 trappor i mina 12 centimeters höga klackar. Jag tar en taxi och åker iväg till 4th times square där jag jobbar på modetidningen teen vogue. 

Okej. Ibland flöder fantasin. Min framtid i ett nötskal de har jag bestämmt , det var allt. tjaba


RELEASEPARTY

image897

@ jöns release party där fann jag denna fina tjej. Nej tyvärr så jag inte henne live utan på stockholm streetstyles sidor. Men tack och lov för fina bilder. Idag har jag köpt 14 tidningar , vogue och elle på alla världens språk , bilderna får inspirerar. En shopaholics bekännelse dök också ner i påsen och ett par stora tishor och annat fint till Marocko. Jag åker på torsdag. ohohoh.

JAG HAR GJORT EN.


image895

kjol , av en gammal , ful klänning  köpt på rea inne på Lindex. Jag är riktigt nöjd med resutlatet den blev precis som jag ville fin söt och vippig. Jag är verkligen jätte nöjd när jag tänker på vilka urkassa sytalanger jag har. Kjolen den skall hänga med till Marocko , där får den hänga med på häng vid poolen , bara bruna ben och kjolen , det blir fint. Nu skall jag äta chines food och kolla i huvudet på gynning som missades i tisdags. Tjaba.

THE ONE

CINTIA DICKER

image889

Alla har vi en favorit. Och just denna Cintia är min favorit , jag snackar modeller. Hon är the one and only. Just nu har jag fetish på fräknar , rött långt hår och stora ögon . Någon vänlig själ där ute som skulle vilja skicka några fräknar per post hem till mig? skulle vara evigt tacksam. Fräknar är verkligen det vackraste som finns. De har jag alltid tyckt. Har tyckt det enda sedan jag var liten tjej på 3 år. Då var KRITAN  the grej , jag bodde i mina hem gjorda fräknar , jag ville ju precis vara som pippi långstrump. Tyvärr bara att dom var fejk , dom var fina de kommer jag ihåg.


NYFW

P - Parties.

image885

S - Streetstyle

image886

B - Backstage

image887

NYFW är mycket mer än modeller som springer runt på runwayn och visar upp kläder , och posar lite då och då. Okej sure det är något fint , som mina ögon gärna skulle titta på men jag själv gillar snäppet mer bilder från backstage , streetstyle och parties som är fotograferade under nyfw , dom är mer roliga och levande. Modeller inspirerar också med deras outfits.

KATE MOSS

image882

Dagens vill ha: pengar , minimarket tröjan och ett utsende som Mossan.
Dagens klädsel: Stor mörkblå tröja , mc boots och ring. Tråkigt.
Dagens smink: Det vanliga. Jag vill ha rött kladd på läpparna , nu. Tips?
Dagens frisyr: Fritt fall.
Dagens låt: alla Lykke li's sånger.
Dagens planer: sova och drömma om något fint.
Dagens saknad: Bloggläsning , har haft noll tid.
Dagens dummaste: allting.
Dagens misslyckande: Matte prov. Matte är inte min grej.
Dagens drog: Sova , jag har sovit typ hela dagen.
Dagens köp: En glass och en varm cola , blä för det.
Dagens godis: glass , varm cola
Dagens humör: Trött , trött , trött och sur. (matte prov ) men lite glad också (marocko )

Nu skall jag hoppa i säng. Lyssna till några Lykke li låtar och sedan drömma om något fint. Godnatt mina kära.

PLEASE DON'T STOP THE MUSIC

image881      

Give me some music. Jag behöver tips på musik , allätare det är vad jag är. Unika röster är ett plus. Lykke li hon är fin. bild. http://icanteachyouhowtodoit.com/

TONIGHT

image879

Alma i sin nya bustier. Från ellos. Den är svart och billig. 149 kr inte illa ! Typ värsta party bas plagget , bustiern under tjock " några storelkar för stor " kofta , en högmidjad kjol eller med ett par jeans och man är hur fin som helts.  Just nu sitter jag och gör en packnings lista på vad som måste köpas före Marocko , Lykke li spelas i bakrgrunen , hon är underbar. Låtarna Little bit , Tonight och Everybody but me är stora favoriter , de enda som typ speals i ipoden just nu. Nu spelas Tonight.

14022102

image877

Marocko here i come ! om 11 dagar inte imorgon. De här skall finnas i kappsäcken iallafall då jag åker , den 14 om nån inte kunde räkna. Några saker har jag redan som ipod , levis jeansshorts , rayban och en braddräkt. Men de andra måst jag fortfarande få tag på. Just nu när jag kollar är där 28 grader i skuggan och strålande sol , vårt hotell har swimming pool bar och det finns mycket sand och palmer dit jag skall. Solbrända pojkar också.

AND THE WINNER IS

Marcus Ohlsson » Tush » 1 

        http://katla.tjejsajten.se/blogs/155142/and-the-winner-is.htm
   


BACKSTAGE

image875
image876

Iekeliene stange. Backstage new york fashion week. Hon är fin lika så glajjerna.

WANG

image873

Alexander Wang. Visning igår. Gud vilken visning och vilken kollektion. Söndriga strumpbyxor , västar , transparenta plagg , tajta kjolar , dragkedjor och stor skjortor. Fin toutch av maskulint och rockigt.

ELLE

image872

Igår hölls den fin fina Elle galan , där jag gärna skulle ha villa skutta runt i fin kort klänning och i höga skor , mitt bena och hallonrosa läppar. Många snygga människor men allra snyggast var tjejerna ovan. Linn i mintrgrönt och volanger , Elin i söt och lagom somrig blommig blåsa , Cecilia i Beige , svart tajt fodral , Sofie i röda läppar och gul klänning och Caroline i en little black dress. Finast av alla var nog endå Linn och Cecilia. Båda i klänning och skinnpaj med kuvertväska under armen. Linn lyckades också med sitt söta hår.

RSS 2.0